Anmeldelser
0 +
Kataloger
0 +

Tid til nytår:

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder

Betingelser for brug af Pyrotest.dk

Hos Pyrotest er vi meget åbne og frie, vi har dog nogle få betingelser for brug af sitet! 
Vi går meget op i at folk skal kunne bruge vores viden og indhold.
Derfor har vi herunder opridset nogle få betingelser for brug, samt vigtig viden omkring brug af indhold i forhold til Copyright.
Vi beder dig accepterer vores copyright regler. 

Betingelser

Artikler

Alle artikler der findes på siden er en samling af info fundet på diverse sider på nettet i både ind- og udland.
Der kan være oplysninger der ikke er gældende i Danmark, forældede eller på anden måde ikke rigtigt, da vi blot har søgt og formuleret det ud fra de oplysninger vi har fundet.

Vi kan derfor ikke holdes til regnskab for misvisende artikler eller lign.

Men skulle du finde en artikel der modstrider virkeligheden så er i velkommen til at sende en email med den pågældende artikel med fejl og evt. rettelser, så får vi det selvfølgeligt rettet så det passer.

Vi er alle KUN forbrugere og har derfor hverken uddannelse eller arbejde i forbindelse med fyrværkeri og ved derfor kun hvad vi lære selv.

Indlæg

Alle indlæg på pyrotest er skrevet af frivillige nørder som elsker fyrværkeri, som vælger at bruge deres tid på at give jer info om det i bruger.

Info her i er også på baggrund af egen viden og internet, intet er skrevet for at sælge et specielt produkt eller betalt for at tale godt/skidt om nogen,
det er egne erfaringer der tæller her, og hver person kan have forskellige mening og der kan opstå modsigende blog indlæg.

Men som sagt, det er blot for at give den hjælp vi kan, og vise vores lidenskab for fyrværkeri vi gør det,

vi tjener intet på siden og betaler faktisk for at kunne give jer disse informationer. Så nyd det!

Galleri

Galleriet er direkte links til andre videoer og klip der allerede ligger på nettet, F.eks Youtube, vi videreformidler blot materialet til jer!
Indhold af video kan derfor på ingen måde stilles til regnskab overfor os, da vi intet har med indhold at gøre.

Vi har blot søgt på nettet og lagt videoer der relatere fyrværkeri på den ene eller anden måde ind.
Ting der foretages i videoer og lign. bør på ingen måde efterlignes hvis dette modstrider lovgivningen og sund fornuft.

Nogle af videoerne kan virke stødende overfor mindre børn eller unge, og bør derfor lige tænkes om man har lyst til at se. Vi sørger løbende for at tjekke videoer mod den danske lovgivning! Og sikre os at det vi har liggende også er i orden!

(bl.a. tv udsendelserne og kampagnerne)

Copyright

Alt er beskyttet

Alt materiale herunder tekster, billeder er udarbejdet af pyrotest og/eller fornødende instanser hvor vi har indhentet tilladelse til brug.
Materialet er kun til at læse eller se her på sitet og må derfor ikke kopieres.

Indhent af tilladelse

Vi designer vores eget grafik til brug, Som oftest accepterer vi brug af vores grafik! Ved kommercielt brug forbeholder vi os retten til at kræve et vederlag for brug af vores grafik i denne forbindelse.

Alt kopiering og/eller videregivelse af materiale.
Uden Skriftlig tilladelse, betragtes som brud på ophavsretten.
Siden er beskyttet af Ulovligkopiering

For tilladelse til ovenstående kontaktes vi via kontaktformular.

Husk altid at kreditere os

Når du får vores skriftlige accept til at anvende noget materiale fra vores hjemmeside, eller du anvender vores materiale med kildehenvisning, så husk at kreditere os/ophavsmanden. Vi har lagt mange timers arbejde i at kunne give dig og mange andre en masse informationer og billeder vedr fyrværkeri – Så vis den respekt at kreditere os.

TAK!

VI TJEKKER DIG FOR KOPIERING

Da vi tidligere har oplevet, at vores grafik bliver kopieret, har vi valgt at registrere hjemmesiden hos ulovligkopiering.dk.

Så gør os – og dig selv en tjeneste, lad være med at kopiere noget fra vores hjemmeside, vi har værktøjer til at finde vores materialer. 

DET ER FORBUDT AT KOPIERE

Det er ALDRIG tilladt, at kopiere (f.eks bruge andres tekster eller grafik), når det er en anden, der er ophavsmand. Du skal bede om ophavsmandens skriftlige accept, før materialet må bruges. Det skal aftales præcist, hvordan det må bruges, før dette må anvendes.