Anmeldelser
0 +
Kataloger
0 +

Tid til nytår:

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder

Generelle vilkår for konkurrencer

På denne side, kan du læse om, hvilke betingelser vi har for at deltage i vores konkurrencer.
Vi vil nemlig ikke have, at du føler dig snydt.

Konkurrence betingelser

Hvad er formålet?

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Pyrotest.

Hvem ejer præstationerne?

Præstationer i forbindelse med deltagelse, er Pyrotests ejendom og må ikke overgives til tredje part med mindre andet er aftalt.

Hvor gammel skal man være?

Ved de fleste tilfælde skal man være minimum 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af Pyrotest, medmindre andet er beskrevet. Pyrotest forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år.

Er det gratis at deltage?

Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. 

Må man snyde sig til flere chancer?

Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Offentliggørelse og kontakt

Alle vindere kontaktes direkte. Pyrotest forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel Pyrotest.dk som andre medier, som Pyrotest anvender. Dog oplyses der kun vindere ved max 10 vindere eller færre. Hvis der er flere vindere i samme konkurrence, forbeholder Pyrotest sig retten til ikke at offentliggøre dem.

Anonym
Læs mere
Jeg kan kun anbefale konkurrencerne hos Pyrotest, de laver dem ikke som alle mulige andre sider, de går op i at lave noget ordentligt. Jeg vandt i 2019 et gavekort på 1000 kr til Thansen!
Anonym
Læs mere
Konkurrencer hos pyrotest er sjove og man kan være super heldig at vinde nogle af de præmier de har. Jeg vandt i 2018 et kæmpe flot batteri fra Royal Fireworks!
Anonym
Læs mere
Konkurrencer hos pyrotest er fantastiske, de gør meget ud af at fange deres brugere på det. Jeg vandt i 2021 et stort gavekort på 1500,- fra afac!
Tidligere
Næste

Har du vundet? Skynd dig at kontakte os!

Det er påkrævet at man indenfor 48 timer kontakter pyrotest, såfremt man har vundet i en konkurrence!
Har man ikke kontaktet pyrotest, forbeholder de sig retten til at udskrive en ny konkurrence, med den pågældende præmie.

Hvordan afhenter jeg min præmie?

Præmier, der ikke er afhentet senest den påskrevne dato i konkurrencen efter de er vundet, forbliver Pyrotests ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Pyrotest kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.
Fysiske præmier skal afhentes hos et af vores teammedlemmer. Den kan ikke sendes eller leveres, kun afhentning er muligt! Gavekort osv, vil som udgangspunkt blive sendt fra sponsoren.

Må teamet eller sponsors familie deltage?

Teamet hos Pyrotest og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle præmier tilbage, hvis dette opdages. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Hvornår er min deltagelse endegyldig?

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Pyrotest, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettigdigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder Pyrotest sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.
Dit svar er endegyldigt 2 timer før trækning. Alle ændringer herefter diskvalificeres!

Ansvaret for deltagelse

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Pyrotest kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på hjemmeside, Facebook, til forhandlerevent, samt andre sociale medier.

Begrænsninger

Pyrotest kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. VIP klub, forhandler event, Facebook.

Forbrugerombudsmandens guide

Vi støtter os op af forbrugerombudsmandens regler/guide til brug i planlægning af konkurrencer.
Tryk på knappen og læs mere!

Accept for deltagelse

Konkurrencedeltagere accepterer, at Pyrotest må eksponere navn og by på Pyrotests platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Gevinster vil ikke kunne ændres eller ombyttes!

Gevinster kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

Udbyder:

Pyrotest.dk ℅ David Sørensen
Nørremarksvej 42
6800 Varde
Telefon: +45 28 45 70 20
Email: ceo@pyrotest.dk

OBS: Drejer din henvendelse sig om sager fra UlovligKopiering vedr ophavsret. Bedes du kontakte dem.

Gevinster vil ikke kunne ændres eller ombyttes!

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Pyrotest er man indforstået med konkurrencereglerne.

Pyrotest forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Pyrotests afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Kampagnerne er hverken; sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.