Anmeldelser
0 +
Kataloger
0 +

Tid til nytår:

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder

Alkohol

Alkohol og fyrværkeri er en dårlig kombi!

UHA! Jeg kunne godt drikke en flaske vodka inden jeg skal skyde fyrværkeri!

STOP – Vent, lige her stopper vi lige den tanke. For risikoen for at det går galt med alkohol i blodet er der, derfor VENT med alkohol til efter du har afskudt fyrværkeri! Så er du lidt mere sikker.

Alkohol

Alkohol og Fyrværkeri – NEJ TAK!

Ligesom de færreste sætter sig bag rattet med alkohol i blodet, kunne vi fra pyrotest side godt tænke os, at folk også lod fyrværkeriet ligge, når festen er godt i gang og man har fået et par genstande indenbords.

Nytår er selvfølgelig en fest, men dem som skal fyre af, bør holde igen med alkoholen!

Kigger man på statistikker over uheld nytårsaften, er alkohol desværre involveret i langt de fleste af dem!

Det er som om, at der er en generel accept af, at man godt kan håndter sprængfarligt fyrværkeri med alkohol i blodet, MEN man kan ikke køre bil??

DET kunne vi godt tænke os at være med til at ændre!
Derfor Alkohol og fyrværkeri = NO GO.

Tænk, hvis det er dine børn, din mand, hustru eller andet familiemedlem, der kommer til skade, fordi en eller anden var for fuld til at håndtere fyrværkeriet….

Du kan se her – Hvad forsikringen siger.

Derfor opfordrer vi også til, at du lige holder et vågent øje med naboen, for selvom du hverken drikker eller fyrer krudt af, kan det sagtens være et batteri på den anden side af vejen, der ender med at forårsage en skade!

Læs mere om alkohol her.
Se også hvad SST skriver om alkohol

Udnævn eventuel i god tid en ædru fyrværkerimester i familien eller selskabet, og lad ham eller hende stå for fyrværkeriet.