Anmeldelser
0 +
Kataloger
0 +

Tid til nytår:

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder

Platinium 3”

Introduktion

Mit førstehåndsindtryk af raketterne var at de var de nye raketter som skulle tage markedet med storm grundet effekterne, men disse gode nok, for jeg havde jo set videoer af raketterne før jeg købte dem og håbede på at de ville være derefter. De var med nogle fine udslag og farven guld var virkelig en pæn én af slagsen.

Årgang:

2018

Importør:

First class fireworks

Pris:

349 DKK

Nemvægt:

181

Skud:

3 stks

Diameter:

3''/3 tommer

Farver

3.5/5
Raketterne indholder guld i hver raket, den ene har røde stjerner og den anden har blå pistil, hvilket ser meget flot ud sammen med guld farven. Den blå farve fremstår også meget pæn og klar på himlen. Den røde farve er også flot, men den varighed på himlen er ikke så lang, som man gerne vil have. Guld farven i de 3 raketter er utrolig pæn og helt sikkert den gennemgående farve.

Effekter

3/5
Crackling, Guldbrokade og guldchrysantemum. Effekterne vare en god rums tid på himlen, men får dog ikke lov til at fylde så meget på himlen, som deres egne videoer ellers viser. Dette kan dog også bare have været de raketter vi havde til test, men ellers er effekterne stadig i den gode ende i forhold til hvor godt de fremstår på himlen..

Variation

3.5/5
De 3 forskellige raketter har effekter der minder om hinanden og så alligevel ikke. Godt nok er guld farven gennemgående i alle 3, men der bliver tilføjet forskellige elementor til dem. Fx blå pistil til den ene, røde stjerner til den anden og den sidste som har en anderledes guld effekt. Så selve variationen i disse raketter er rigtig gode.

Tempo / Varighed

3/5
Varighed på effekterne og generelt raketterne er super fine. Nogle ender dog efter nogle sekunder, men man får stadig muligheden for at se effekterne på himlen, selvom man blinker et par gange. Tempo er udeladt i sin forstand at man lidt selv kan bestemme tempoet på affyringen af raketterne, men ellers så vil dette dog ikke indgå i bedømmelsen.

Udslag

2/5
Ud fra videoerne skulle de fylde mere på himlen, de skulle være sprunget pænt ud og fordelt sig jævnt som en kugle/bold eller peony. Som tidligere nævnt så fyldte de ikke nær så meget på himlen som man kunne have forventet. Men derimod så virkede det alligevel som et kraftfuldt udslag på grund af braget som man også får med. Men udslagene var fine, dog kunne de være større.
Billede er på vej

SAMLET VURDERING

Vurdering
3/5

Jeg blev som sagt godt skuffet over at de ikke lignede som på deres videoer af raketterne. Den eneste som lignede nogenlunde var den med røde stjerner og guldhaler. De to andre lignede ikke som på deres egen video af raketterne. Jeg synes dog at det er fedt at effekterne/guldhalerne vare lidt længere end andre produkters haler. Så at skulle betale 249 kroner (prisen i 2018) for 3 raketter , hvis effekter du kunne finde i en 2”.

Anmelderens tip