Anmeldelser
0 +
Kataloger
0 +

Tid til nytår:

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder

Bravo

Introduktion

Bravo er et farverigt batteri, som samtidig indeholder effekter, som gør at farverne bliver vist frem. Batteriet indeholder en sikkerhedsfontæne (som vi skriver medregnet i parentes under antal skud), som gør at man kan nå at gå de meter væk, som står anvist ift sikkerhedsafstanden.

Årgang:

2023

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Pris:

169 DKK

Nemvægt:

176,8g

Skud:

24 (25 i alt)

Diameter:

20mm

Farver

4/5
Guld, blå, rød og hvid er de farver, som Bravo batteriet benytter sig af. Den blå farve er rigtig flot i dette batteri og de andre farver fremstår også meget klare og flotte. Den røde farve kan dog godt fremstå, som den mest genngemågende, men der blive kun brugt meget lidt mere end de andre. Rigtig fine og flotte farver, som nævnt tidligere.

Effekter

3.5/5
De effekter man finder i Bravo batteriet er buket/peony, blink, og brocade. Buketterne/peony effekten får lov til at fylde godt på himlen og der bruges farver, som spiller effekten god. Blink effekten går hånd i hånd med hvid og rød, og det ser rigtig godt ud. Finalen sluttes af med guldbrocade effekt. Alt i alt nogle gode effekter.

Variation

4.5/5
Variationen i batteriet er rigtig god, da der flittigt blev skiftet på effekter og på farverne. Det hele spillede rigtig godt sammen. Batteriet blev på ingen måde kedeligt, da det netop blev holdt friskt.

Tempo / Varighed

3.5/5
Batteriet har en varighed på cirka 36 sekunder inklusiv sikkerhedsfontænen, hertil hvis man ikke regner sikkerhedsfontænen med, så er batteriets varighed cirka 30 sekunder. Tempoet i batterier fungere rigtig godt til den gode variation der er i batteriet. Fordi at tempoet gør at den næste effekt og farve er klar til at tage over for den, som før indtog himlen. Scoren falder lidt ned, da batteriet vare for kort tid, nu hvor så mange ting er mega gode.

Udslag

4/5
Bravo batteriet gør brug af 20mm rør, men til tider kunne man godt tro at det er et 25mm batteri. Blink effekten har en rigtig god spredning, hvor buket/peony og brocade effekterne har en lidt mindre spredning end den.
Billede er på vej

SAMLET VURDERING

Vurdering
4/5

Bravo er et lille batteri, der gemmer på nogle fede og flotte farver og effekter til at vise dem frem. Batteriets store udslag gør at effekterne får lov at sprede sig på himlen og male nattehimlens i de forskellige farver. Alt dette for en fornuftig pris.

Anmelderens tip