Krudttalen 2017!

Så går året snart i de sidste timer.
2018 nærmer sig med hastige skridt.
Vi er trætte. Men på den gode måde.
Vi har haft en forrygende måned. Hele 9 præmier er kastet ud af døren i vores 7 konkurrencer.
Det var vildt for os!
Tak til Thansen, Royal Fireworks og Dpa fireworks. For jeres flotte præmier til vores konkurrencer! Vi er jer evigt taknemmelige.
Vi er glade for det samarbejde vi har med jer importører!
Det er noget der gør at vi har mulighed for lave danmarks bedste site!
Vi har afholdt vores 3 første krudt aftener! Hvilken succes – Deltog du ikke? Så frygt ej. Vi satser på at gentage i 2018.En stor tak skal lyde til jer følgere som følger os hvert år.
Super fedt at i bakker op om sitet. Det er tydeligt at se i de forskellige grupper hvordan vores side bliver nævnt. Om det er vedr. et produkt vi har rodet med eller om det er et katalog!
Det giver os den kampgejst som vi har brug for til at fortsætte.I år har vi formået at få forhandler databasen op, som vi har glædet os meget til at vise for jer. Per har givet den gas med at tilføje. Har du nogen forhandlere der ikke er der endnu, så hjælp ham gerne!
Katalog databasen er nu den største database der eksisterer med kataloger helt fra 2002! Nye er faktisk på vej.Vores leksikon er godt på vej, med masser af informationer.
Vi fik også for første gang i Pyrotest historien sat gang i det som hele siden rent faktisk skal leve på. Nemlig vores bedømmelser! Det glæder vi os helt sikkert til at vise mere af!
Tak til vores 3 testere for kampen indtil videre! Se en masse fra dem lige efter nytår!Vi har masser af ideer til 2018 som vi vil påbegynde arbejdet på.
Sidder du inde med en ide! Så smid den med det samme afsted!
Vi søger også stadig mandskab til siden, så hvis du vil bidrage. Så send os en besked 🙂
Lad os få 2018 til at blive lige så vild som 2017.
Vi lukker lidt ned for aktiviteten igen.
Men frygt ej vi vender stærkt tilbage. Med et brag!
Mange brag og knald.
GODT NYTÅR!
På vegne af pyrotest og holdet!
/David Sørensen
Stifter

Om forfatteren

PyroTest

Du skal være logget ind for at kunne kommenterer.