Yin & Yang

4.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Yin & Yang batteri:

Dette batteri er et af Thansens nyheder anno 2021 og er et compoound batteri, som vil sige at det består af flere batterier. Dette er konstrueret således at det primært skyder i vinkel. Batteriet indgår i Thansens Ming serie og er ret farverigt baseret på de farver der bliver brugt. Du får et interessant, men tempofuldt batteri og med masser farver.

Farver:
Batterietet indeholder en god mængde af forskellige farver, som består af rød, lilla, sølv, hvid, blå og grøn. De mest bærende farver i dette batteri går til den røde farve og til den hvide farve. Begge farver er rigtig flotte, men her må jeg også bringe den blå farve med i spil her, som også er rigtig flot på himlen. Mange af farverne går også igen i kometerne, hvor Lilla fx er et interessant valg, men som også er en fryd at få lov til at se i et batteri. Dog har farven lilla tendens til at se ud som om det er blå, men jeg synes det er lækkert og se andre farve komme i spil. Alle farver fremstår klare og er til at se på himlen.

- Se mere infomation omkring farver via dette link til vores side om de forskellige farver.

Effekter:
I dette batteri finder du effekter som den klassiske peony, spinnere, kometer, miner og sølv haler. Effekterne i dette batteri er ikke mange, men dem der er kan noget hver for sig. Du har den klassiske peony, som bliver fulgt op på himlen med spinner effekten, hvilket jeg synes er rigtigt flot. Størstedelen af batteriet består af effekterne som kometer og sølvhaler og senere hen kommer mine effekten også i brug. De bærende effekter i dette batteri går til Kometer og sølvhaler og spinner effekterne.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side

Variation:
Til at starte med synes der ikke at være den store variation, i hvert fald i forhold til effekter, men der er fuld gang i variationen af farver. Her skifter kometerne farve iblandt de farver der er i produktet. Her fungere kombinationen af farver og effekten kometer rigtigt godt sammen, men de andre effekter som peony og spinnere passer også rigtig godt sammen. Farverne som bliver sat sammen i peony effekten er også rigtig godt, hvor rød og hvid som altid passer lige i skabet og rød og blå. Jeg synes at batteriet har en rigtig god helhed, på trods af at batteriet har to vidt forskelligheder. Det ene er lydsvagt og med mange farver og det andet brager igennem og med mindre end 3 farver igang på samme tid.

Varighed og tempo:
Batteriet har til at starte med et ret hurtigt tempo, selvom nogle ville mene det modsatte, hvor der herefter går over i et mindre hurtigt tempo, men hvor der stadig er drøn på. Batteriet har en varighed på omkring 1 minut og cirka halvdelen af tiden går til kometer og sølvhaler og resten af tiden er til den mere bragende del af batteriet. Selvom det vare i cirka 1 minut, så synes jeg at det går meget godt op i forhold til at tempoet på sin vis er ret hurtigt og de 450 skud, som de skrives det har hurtigt er brugt på 1 minut.

Udslag:
Batteriet primære bombetter har rigtig gode udslag og effekterne kommer dermed også til at fylde meget godt ud på himlen. Til at starte med er der jo disse små knald, hvor man kan sige at udslagene ikke er i nærheden af udslagene på de store. Lyden fra udslagene fortæller også at man er oppe i de større kaliber rør. Bombetterne kunne sagtens have stået for sig selv, hvis effekterne fra starten havde fået lov til at fortsætte gennem hele batteriet. Men det at de har spinner effekt tilknytter får dem helt klart til at fremstå bedre.

Samlet vurdering:
Yin og Yang, et batteri der overraskede med sin måde at være på og med sin farve opsætning i forhold til effekter. Et rigtig godt batteri, hvis man gerne vil have det starter roligt ud, uden brag og derefter gå over til at bragene skal fylde. Du får et batteri her som har farver, det har tempo og det har rigtig gode effekter, som ved hjælp af de store udslag fylder godt på himlen. Et batteri, som ikke har skuffet på nogle parameter, og vist nok også det første batteri til at få en rigtig pæn score af samtlige af vores anmeldelser.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Thansen
  • Pris 1.699,-
  • Nem vægt 991 Gram
  • Rør Diameter 13mm & 30mm
  • Skud 450 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Placere det rigtigt i forhold til publikum da det skyder i vinkel.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere