whirlwind/Hvirvelvind

3.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af whirlwind/Hvirvelvind:

Whirlwind eller på dansk hvirvelvind fra AFAC var en nyhed anno 2019. Batteriet skyder i 360 graders rotation, med en lille vinkling ud ad til, hvilket er en ny konstruktionsmåde her i danmark. Batteriet skyder derfor fra batteriets 0 graders punkt og slutter af når det har nået hele vejen rundt og så starter det igen og går den ind ad.

Farver: Rød og grøn er de primære farver i dette batteri, men batteriet behøver heller ikke flere end de to farver, for de ser flotte ud. De er også ganske klare på nattehimlen og rigtig flotte. Der er også guld i de haler der følger bombetterne i opskudene.

- Se mere info om farver her via dette link

Effekter: Dette batteri er et interessant et. Du finder primært kun peony og blink som effekt, men det hele drejer sig om at batteriet skyder i en 360 graders rotation. Hvilket jeg er ret stor fan af efter jeg har set dette batteri. Så hovedeffekten ved dette batteri er en hvirvelvind af opskydende bombetter med haler. Dette er også det eneste batteri i danmark der har denne hvirvelvind effekt, så her får man virkelig en effekt du ikke ser i andre produkter.

- Se uddybende info om effekter her via dette link

Variation: Der er ikke den store variation af effekter og farver, da der er 3 farver i batteriet og der gøres brug af de samme 2 effekter. Hertil skal det også regnes guldhaler og det at batteriet skyder op i en 360 graders rotation. Men kombinationerne af farver og de effekter der er dog godt udvalgt og giver en god helhed til batteriet.

Varighed og tempo: Batteriet har ikke den store varighed, men afhænger af sin hvirvelvind effekt og sit tempo, som er ret hurtigt. Tempoet passer rigtig godt til effekten, men varigheden er tilgengæld også nede på omkring 20 sekunder, men tempoet i batteriet opvejer ret meget. Når man ligger varighed, tempo og valget af denne hvirvelvind effekt sammen, så synes jeg at der er en god balance mellem disse.

Udslag: Udslagene er faktisk rigtig gode i dette produkt og effekter fylder godt på himlen, specielt når det flyder over hinanden grundet den ring der dannes. Lyden af udslagene er ret god, man kan høre at det er kraftfulde udslag, samtidig med at det også ses. Nu da bombetterne er med haler ved opskud, så holder de også noget af vægten for, hvorfor den 360 graders rotation virker så godt. Uden halerne ville bombetterne ikke kunne have stået selv.

Samlet vurdering: Batteriet er på sin vis specielt i og med, som tidligere skrevet, at det skyder i en 360 graders. Jeg synes selv at det er et rigtig godt godt batteri og jeg kan godt lide dets tempo. Farverne og blink effekten passer godt til dette batteri. Jeg anbefaler gerne dette batteri, men igen, folk har forskellige smag i fyrværkeri, så det er måske ikke et batteri til alle. Du får også gode og store udslag i dette batteri og med farver som fremstår.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 499,-
  • Nem vægt 577,2 Gram
  • Rør Diameter 20 mm
  • Skud 74 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Placere det på et fast og jævnt underlag.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere