Pris:

265,-

Skud:

30

Nem:

500g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

25mm

Anmelderens tip

Vi anbefaler at man antænder batterier med siden til og med strakt arm.

Billede er på vej
3.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af WCKD Warlord:

WCKD Warlord er et batteri fra Magnums Vuurverks serie WCKD og er kontrueret således at bombetterne skydes lodret op i luften. Det er et batteri som er indeholder få farver og effekter, men som indholder et fornuftigt tempo. Dette kan i læse mere i dybden herunder.

Farver: I batteriet WCKD Warlord finder vi farver som rød, sølv og grøn, men vi ser også farven guld/orange ved de farvede opskyd. Generelt set er farver meget pæne, ihvert fald mere end hvad videoen forneden viser. Valget af disse farver synes jeg var rigtig god, da man skal have nogle kontraster. Her er det godt at vælge grøn og rød, da de giver hinanden lidt modspil i form af Mørk og lys farve. Hertil fremstår de også klare på himlen, hvilket jeg synes ofte er tilfældet med batterier fra WCKD serien og der scores også rimeligt højt ift vores score rating.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: De forskellige farve der er i WCKD Warlord er primært blink, som er den bærende effekt gennem hele batteriet. Men vi ser også effekter, som brocade, haler, farvede opskud og falling leaves. Jeg er generelt en stor fan af blink effekten og har set både gode og dårlige versioner af effekten. WCKD Warlord er i den gode hjørner ift dette, effekten hænger ofte længe på himlen, hvor både den og falling leaves gør at effekterne nærmest altid hænger der til næste kommer på. I forhold til de farvede opskud, så vil jeg komme ind på under Udslag.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Selvom der ikke er så mange effekter, så synes jeg stadig at der formåes at være en fin variation i batteriet. Der bliver skiftet fint mellem de forskellige farver og effekterne variere også. De farvede opskud variere også mellem de forskellige farver, som disse benytter. Selvom blink effekten er den primære, så synes jeg ikke man står og får følelsen af at man ser på det sammen. Batteriet variation kunne godt have været gjort bedre, men nogle flere effekter, men det holder sig alligevel på et godt niveau.

Varighed og tempo: Varigheden af dette batteri ligger på omkring de 25 sekunder, og det er pga. at selve tempoet er et rask et af slagsen. Tempoet variere sig som sådan ikke, men da det er så rask som det er, så gør det ikke noget. Det er et ganske godt tempo til batteriet og deraf så bliver varigheden, nu som det er. Varigheden score dog ikke så højt, men der er taget højde for at tempoet gør, at det ikke er i gang i længere tid ift WCKD Warlord.

Udslag: Store udslag er et nøgleord for dette batteri. WCKD Warlords udslag fylder rigtig godt på himlen og effekterne får lov til at sprede sig ud på nattehimlen. Bombetterne bliver suppleret af at have farvede opskud, hvilket jeg synes ikke var nødvendigt ift dette batteri. Men nu de alligevel er her så giver det lidt til ift at, man kan se, hvor store udslagene egentlig er.

Samlet vurdering: Batteriet er i sandhed helt WCKD eller som det skulle skrives wicked. Der er ikke sparet ift farverne og effekterne, samt at du får nogle rigtig gode og store udslag. Prisen er heller ikke helt galt ift produktet, og man får en del for sine penge fra WCKD Warlord. Skal man ud og have et batteri, der kan give noget til kl. 24 så er dette et godt bud på en lille teaser til, at man kommer med nogle større batterier. Det kan dog også godt gå at fyre det af til kl. 24, men det er op til jer der skulle vælge at købe det.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Havgus

Havgus

Tilbage Produkt navn ewe Lanceret 11. October 2022 Produkt type ewe Sælger Sælges her Pris: 69,- Skud: 30 NEM: 215 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2018

Læs mere »
Billede er på vej

Yin & Yang

Tilbage Pris: 1699,- Skud: 450 NEM: 991 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 13mm & 30mm Anmelderens tip Sættes rigtigt i.f.h.t. publikum da der skydes

Læs mere »
Billede er på vej

400 shots total display show

Tilbage Pris: 2.195,- Skud: 400 Nem: 1922g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip -Det anbefales at man andtænder med siden til og

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere