Pris:

1.999,-

Skud:

138

Nem:

1990g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

30mm

Anmelderens tip

Vi anbefaler at antænde batteriet i strakt arm og med siden til.

Billede er på vej
4.7 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Sylvester Mainframe:

Sylvester Mainframe er et kombinationsbatteri/compound fra serien WCKD fra Magnum Vuurverk. Det er konstrueret af rør, der både er med Lodrette opskud, vinkel og vifte og dermed er den dækket godt ind ift skudretning. Samtidig er det en meget tempofyldt batteri, med masser af farver og effekter.

Farver: De flest produkter fra WCKD serien har som oftest haft pæne og klare farver. Det er også tilfældet med Sylvester Mainframe, som indeholder farver, som rød, blå, grøn, guld, titanium gold og sølv. Blå farve synes jeg er helt klart den pæneste farve i dette batteri, hvorefter at grøn kommer. Grøn er også en af de mest gennemgående farver, sammen med sølv og rød. Men generelt set fremstår alle farver klare og der er ikke nogen farve man er i tvivl om hvad er. Det er i hvert fald fyldt med regnbuens farver, som giver batteriet godt med fyld, hvilket også hjælper til at det score højt.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Selvom batteriet er fyldt med mange farver, så er der ikke sparet på effekter og her finde man også den del flotte effekter. Sylvester Mainframe har effekter som mine, farvede opskud, palme, willow, blink, spider, hale, brokade og chrysanethemum. Spider effekten som kan ses ved 9. og 10. række er rigtig fed, og lidt en skam bliver brugt så lidt. De andre effekter gør det også godt på himlen og blink effekten er også et bærende element i batteriet. Effekterne synes jeg får Sylvester Mainframe op på en 5, nogle vil nok sige at det skal det ikke. Men jeg synes batteriet indeholder en god mængde effekter, som også er flotte at se på.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Sylvester Mainframe fra WCKD serien er nok det kombinationsbatteri, hvor der har været mest variation i alt lige fra farver og effekter til opskud. Der sker altid noget nyt og man står ikke og ser på bombetter som kun skydes lige op, eller kun vinkel samt vifte. Du får en rigtig god blanding i dette batteri.

Varighed og tempo: Batteriet Sylvester Mainframe har en god varighed på omkring 1 minut, men hvor det virkelig viser sig, er med dets tempo. Lige fra start er vi i gang, hvor det så daler lidt i tempo og gradvist skruer op og ligger op til en crackling finale. Selvom tempoet er højst, men samtidig også lidt varierende og kontra dens varighed, så går det meget godt op. Tempo ligger i hvert fald højt i score og varighed er også fint med.

Udslag: Udslagene i Sylvester Mainframe fra WCKD er også pænt store, hvilket får dets effekter til virkelig at fylde virkelig godt på himlen. Det skal man også forvente af 30mm rør og her levere de varen. Bombetterne ville sagtens kunne stå selv i dette batteri, da der bruges kometer og andre jordnære effekter heri. Men det er så fint at putte noget ekstra på ift dem, så man kan følge dem, på deres vej op på himlen.

Samlet vurdering: Når et batteri performer, så plejer man som regel ikke at kunne sætte fingeren på særlig meget. WCKD har ramt meget godt med deres kombinations batteri Sylvester Mainframe. Som virkelig giver noget af et show, både pga. farver og effekter, men også grundet den måde den er konstrueret. Jagter man et godt batteri, der har god variation og alt det ovenstående. Så er det Sylvester Mainframe man skal ud og købe sig. For 2.000 kroner får man et godt kombinationsbatteri, og typisk kan man få det på tilbud i november og black friday.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
WCKD Sylvester Mainframe
Klippe

Klippe

Tilbage Pris: 498,- Skud: 48 NEM: 825,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 30mm Anmelderens tip Stilles  på Jævnt underlag.

Læs mere »
Billede er på vej

Tailgate fan

Tilbage Pris: 899,- Skud: 100 Nem: 1288g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet

Læs mere »
Billede er på vej

Brocade Bomber 80’s

Tilbage Pris: 599,- Skud: 80 Nem: 465g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip Det anbefales at man antænder batteriet med strakt arm

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere