Pris:

1.049,-

Skud:

25 x 5

Nem:

1770g i alt

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

25mm

Anmelderens tip

Batterierne burde kunne stå solidt på lettere ujævnt jord. Det anbefales dog at stilles på jævnt terræn.

Billede er på vej
4.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af WCKD Heroes:

Batterierne indgår i Magnum vuurverks WCKD serie og alle er konstrueret således at bombetterne skydes lodret op i luften. Der er 5 batterier i dette batteri sortiment, hvor der mange effekter og farver at finde.

Farver: De forskellige batterier fra WCKD Heroes gøre brug af forskellige farve konstellationer. Samlet set finder du farver af blå, guld, rød, grøn og lidt lilla i de forskellige og længere nede her i farver segmentet finder du en oversigt af de 5 batterier, og hvilke farve de har. Farverne fremstår ganske klare og her kan man tydeligt se farverne på himlen, Det kan man også se på videoen under anmeldelsen. Farver synes jeg i hvert fald var så pæne, at de ligger på omkring de 4 i score.

Farverne i de forskellige batterier:
- Manik: Blå, rød og guld.
- Voltan: Primært i forskellige nuancer guld.
- Serpent: Grøn, blå, rød og guld.
- Coyopa: Grøn, sølv og guld.
- Huracan: Primært guld i 2 nuancer.


- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Batterierne indeholder velkendte effekter, som brocade crown og chrysanthemum, crackling, coconut, spinner, willow og mine. Lidt længere nede kan man se hvad de forskellige batterier gøre brug af ift effekter. Jeg synes det er fedt med de spinnende opskud, de giver en friskhed til batteriet, end hvis der fx var blevet brugt farvede opskud. Dette skyldes at der for mit vedkommende altid sker noget, kontra hvis man fulgte de farvede opskud indtil bombetten eksplodere på himlen. Brocade crown er også en bærende effekt og samtidig en flot effekt i disse batterier. Af andre effekter er mine effekten også en bærende effekt og den ses også i forskellige former fra, at være blinken til at have crackling. Den eneste ulempe er dog at batterierne bruge samme effekt hele vejen igennem. Dette gøres dog lidt op ved, at de maks har 25 skud pr batteri. Men vi lander på en solid 4 i score ift WCKD batterierne.

- Manik: Indeholder titanium guld Coconut mine, titanium guld coconut og blink.
- Voltan: Indeholder brocade crown mine og brocade crown med crackling til.
- Serpent: Indeholder blinkende mine og spinnende opskud.
- Coyopa: Indeholder blinkende mine og spinnende opskud, coconut og blink.
- Huracan: Indeholder crackling mine, brocade crown og willow.


- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Ift at produktet er et batteri sortiment, så synes jeg at det rammer en god variationer af effekter og de farver der er heri. Men også hvordan de forskellige batterier er opbygget ift tempo, men også angående hvor mange eller hvor hurtigt bombetterne bliver skudt op på himlen. Men enkeltvis har batterierne ikke den store variation og det trækker lidt ned. Men når de bliver skudt af med den tid det tager, at tænde et nyt efter det første er tændt. Så er det et godt og varierende produkt, hvilket også giver en score på de omkring 4.

Varighed og tempo: Samlet set har disse batterier en varighed på omkring 2 minutter, hvis de er stil klar alle sammen til at blive tændt lige efter hinanden. Det synes jeg er rigtig pænt, at disse 5 matcher tiden med diverse compound batterier både i varighed, men også ift pris. De har forskellige tempo, hvor man finde nogler med et almindeligt tempo, der ikke er for hurtigt eller langsomt og nogle, hvor tempoet er sat højere op. Produkterne i dette WCKD sortiment har samlet set hvad mange fx gerne vil have i et compound batteri.

Udslag: Udslagene svinger, men de svinge lidt, da de primært har ret store og pæne udslag af 25mm rør at være. Dette gør at effekter fylder og kan udfolde sig bedre, og virkelig vise sig frem. Selve lyden giver også én en ide om, at vi er oppe i de større kaliber. Synes også det er rigtig fint at bombetterne har forskellige effekter til, at hjælpe ift deres vej op mod himlen. Jeg tænker at de sagtens kunne stå selv, men man får lige det ekstra ved at de har effekter. En sikker 5’er for mit vedkommende.

Samlet vurdering: Et solidt batteri sortiment, hvor du får forskellige batterier, der til sammen giver hvad du skal bruge til nytårsaften. Du får batterier der er vidt forskellige fra hinanden, men samtidig supplere hinanden, enten med farver eller andre effekter. Det svare lidt til at købe et compound, både ift pris og antal batterier, da et compound består af flere forskellige batterier. WCKD serien har en del gode batterier og disse viser meget godt, hvad WCKD serien satser på ift kvalitet, farver og effekter. Typisk kan man få dem til en god pris i løbet af november eller til Black friday, der er link oppe i toppen, med informationer omkring produktet.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Lyn

Lyn

Tilbage Pris: 449,- Skud: 100 NEM: 499g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip

Læs mere »
Billede er på vej

Extreme Starburst 288’s

Tilbage Pris: 3.795,- Skud: 288 Nem: 3658g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
Billede er på vej

Skypumpe

Tilbage Pris: 169,- Skud: 16 NEM: 203g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 25mm Anmelderens tip Stilles på fast underlag, brug eventuel en træplade.

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere