Pris:

399,-

Skud:

40

Nem:

880g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

25mm

Anmelderens tip

Det anbefales at antændes i strakt arm og med siden til.

Billede er på vej
3.7 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Head Hunter:

Head hunter er en del af WCKD serien og er konstrueret som et kombinations batteri, som er bestående af 2 batterier. Det skyder sine bombetter lodret op i luften i et stabilt tempo. Det er ikke et batteri med fart på ift tempo, men som er ret farverigt.

Farver: Farver i Head hunter batteriet er rød, blå, guld, grøn og sølv. Farverne blå og rød er de bærende og mest gennemgående i den første del af batteriet. Herefter tager farven grøn over, som den bærende farve, men også mest gennemgående. Her kommer dog også skiftevis blå og rød ind for at være lidt med. Alle farverne fremstår klare på himlen og er meget pæne, og her synes jeg bedst om den røde og grønne farve. De røde stjerne-spidser sammen med willow effekten, ser rigtig godt ud på himlen.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Head Hunter har med sine effekter som willows, blink, glitter, opskudshaler og miner, en god blanding. Men i det første batteri er det primære samme effekt willow med farvede stjerne spidser, som går igen. I anden del er det blink og glitter, der danner de primære effekter, med willow som hjælpe effekt. Det ikke fordi at det gør noget negativ, jeg kan fx som nævnt i farver godt lide første halvdel og anden halvdel er også meget flot at stå og se på. Miner og opskudshaler hjælper bombetterne ift at danne rammer om lidt ground effekts. Det vi kan følge indtil bombetterne eksplodere på himlen og fylder den med de andre effekter. Disse fungere også meget godt og ser pæne ud, samtidig hænger effekterne også pænt længe på himlen.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: I forhold til variation, så kommer det til at vise sig lidt negativt at der kun bliver skiftet ud i effekterne i sidste del. Det er også her vi ser at Head hunter batteriet begynder at variere med farverne. Head hunter har med sine farver og effekter god mulighed for at variere mere bed tingene. Men det fungere også godt, med at det begynder at variere ved skiftet til nr. 2 batteri.

Varighed og tempo: Head hunter har cirka 45-50 sekunders varighed fra det starter til sidste effekt er brændt ud, hvilket jeg synes er ganske fornuftigt på trods af, at batteriet har 40 skud i alt. Men tempoet spiller også ind her i batteriet, for det er ikke et hurtigt tempo, men et mere stabilt og roligt tempo. Men for Head Hunter fungere det godt, tempoet bliver ikke for langsomt eller kedeligt og varighed og tempoet har en rigtig god balance.

Udslag: Udslagene i dette batteri synes jeg er pænt store og spreder effekterne godt ud, men her kan man også se, hvordan effekterne spiller ind ift udslaget. Den første willow effekt spreder sig ikke nær så langt ud, som de stjerner der ikke har willow haler. Jeg tænker ift Head Hunter at bombetterne sagtens kunne stå selv ift, at der er mine effekt. Selve bragene er også gode og runger godt, man kan i hvert fald høre vi er oppe på de større kaliber.

Samlet vurdering: Head Hunter er et fint ‘’lille’’ kombinationsbatteri, som både har meget flotte farver og nogle gode effekter, samt store udslag. Det er dog et batteri hvor det ikke bliver varieret så synderligt meget, men det gør op for det med sinde flotter farver og effekter, som spiller godt sammen. Er man til et roligt tempo og effekter, der hænger længe, så skal man overveje at købe Head Hunter batteriet.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Billede er på vej

Tailgate fan

Tilbage Pris: 899,- Skud: 100 Nem: 1288g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet

Læs mere »
Dragen

Dragen

Tilbage Pris: 1.699,- Skud: 168 NEM: 1850g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20-25-30mm Anmelderens tip Batteriet er tungt nok til at kunne stå på

Læs mere »
Billede er på vej

Isbjerg

Tilbage Pris: 349,- Skud: 30 NEM: 366g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 25 Anmelderens tip Stilles på jævnt underlag for at forebygge at batteriet

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere