Wäiss

3.9 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Wäiss:

Mit førstehåndsindtryk af batteriet er et batteri af en god kvalitet. Det går ikke for hurtigt heller ikke for langsomt og så med nogle flotte effekter. Batteriet er konstrueret som et vinkelbatteri, som vil sige at batteriet skuder bombetterne op i en fast vinkel igennem batteriet.

Farver: Batteriet består af farven guld, grøn, rød og hvid/sølv. I dette batteri fungere alle farver godt og hvis man skal sige hvilken farve der er den mest bærende. Her i dette batteri er det den grønne som fremgår mest i de forskellige effekter og bombetter og den ser også ret flot ud.

- Se mere info om farver her som kan ses via dette link til vores side

Effekter: De bærende effekter i dette batteri er peonyer/buketter, blink, palmer/willow og crackling. Jeg er stor fan af deres crackling haler og synes det giver lidt ekstra til batteriets effekter. Bombetterne er med farvede opskud hvilket giver lidt mere ekstra til bombetterne når de eksplodere på himlen.

- Se uddybende info om effekter her

Variation: Effekterne er delt meget godt ud på de forskellige rækker, så man ikke ser de samme slags effekter lige efter hinanden. Det skaber en rigtig god variation at der bruges forskellige effekter, hvor de også er med forskellige farver. Der bliver gjort brug af farver som klare sig godt sammen med de effekter der er valgt, hvor der både kan ses effekten og farven. Den gode variation vare hele batteriets brændetid.

Varighed og tempo: Det har et roligt tempo, hvor det er en række ad gangen som skydes af, men stadig med et godt tempo. Batteriet har også en god varighed på omkring 35 sekunder, men dette er også fordi de fleste skud bliver skudt af i rækkerne af cirka 7 bombetter. Varigheden og tempoet går meget godt hånd i hånd, dog ville jeg måske have haft færre bombetter i rækkerne og så haft flere rækker.

Udslag: Selve batteriets effekter fylder meget godt på himlen, og dette er gældende med alle effekterne. Hver gang en række har skudt sit af og fylder himlen, så er det en fornøjelse at stå og se på. Udslagene er rigtig kraftfulde og giver også et ret godt brag og som spreder effekterne meget godt ud.

Samlet vurdering: Jeg synes at batteriet er meget godt, det har en rigtig god varighed og flotte effekter. Som jeg skrev tidligere oppe så synes jeg at crackling halerne giver batteriet lidt ekstra. Man kan købe mindre og billigere vinkelbatterier, men her får du flere skud og et batteri, hvis effekter fylder himlen godt ud. Et godt køb til dem der gerne vil have et batteri med smæk på og som har en del at byde på.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger First Class Fireworks
  • Pris 599,-
  • Nem vægt 980 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 49 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Placer på jævn overflade, da bunden er ikke nær så bred som toppen.
  • Sørg for at placere det batteriet så det står rigtigt i forhold til publikum.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere