Harald Nyborg – Troldmandens Tryllekasse

Harald Nyborg – Troldmandens Tryllekasse

Harald Nyborg – Troldmandens Tryllekasse
3.25

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Delene i sortimentet:
Pros VS cons:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: Harald Nyborg

 

Dele: 17            Nem: 514 gram           Pris: 269,-

 

Producent/Leverandør: Fyrværkeri Eksperten   

 

Mit førstehåndsindtryk: Da jeg skød dette sortiment af den 27. december 2018 synes jeg, at det var lidt fesent. Da havde jeg også nogle lidt højere forventninger til nogle andre sortimenter, som jeg havde valgt at skulle anmelde. Men efter at have skudt hele sortimentets 17 dele af, så synes jeg, at det var et meget solidt sortiment.   

 

Farverne: Rød, grøn, lidt blå og sølv i fontænerne, ellers er det de farver der primært går igen igennem sortimentet   

 

Effekter:  I sortimentets dele kan der findes lidt forskellige effekter, der er crackling, guld eller sølv haler og blinkeffekt   

 

Delene i sortimentet: Der 17 dele i sortimentet, ikke nogle juniorartikler, bare raketter, bomberør, fontæner og batterier. Dette synes jeg er et godt mix, hvis man ikke vil have heksehyl og sådan noget i den stil Den store fontæne synes jeg er den eneste, der er noget værd, ellers er de andre fontæner lidt kedelige, da de varer så kort tid.

Der følger et bomberør med sortimentet, og det er også et pænt bomberør, men jeg oplevede at nummer 4 bombette ud af de 5 ikke fløj særlig højt. Den nåede ikke samme højde, som én, jeg skød med, også påpegede.

Batterierne synes jeg var meget gode i forhold til, at de var 9 skuds batterier. Deres effekter fyldte godt på himlen og selve deres konstruktion var lavet fornuftig. Der var sat spånplader under dem så de ville stå bedre på fliser, asfalt og andre faste overflader. Jeg tror dog stadig chancen for at det kunne vælte ville være der, hvis den står på græs eller ujævn jord.  Men alt i alt havde jeg ingen problemer med dem.

Raketterne i sortimentet er heller ikke dårlige. Personligt kan jeg bedst lide kugleraketterne i sortimentet, da de fyldte godt på himlen og havde nogle gode brag. I videoen ovenover kan man se dele af sortimentet.

 

Min helhedsoplevelse eller samlet vurdering:

Det var faktisk et meget godt sortiment efter jeg fik skudt nogle andre sortimenter af og dér konkluderede jeg, at Troldmandens Tryllekasse var dét sortiment, som jeg syntes var bedst. Jeg synes det var mega fedt at se, at batterierne havde fået klistret små spånplader på, så de stod bedre. Det er ikke noget, som jeg synes, at man ser på langt de fleste små batterier.

Fordele

  • Der er spånplader på nogle af batterierne

Ulemper

  • Der kunne godt være lidt længere lunte på batterierne

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE

Announce

Nyt
website

2021 EDITION

pyrotest

Pyrotest er i øjeblikket i gang med re-design af flere sider her på websitet.

I kan på nogle af siderne allerede nu se nogle af de ændringer vi har gang i.
Vi undskylder for rodet!