Thansen – Salut

Thansen – Salut

Thansen – Salut
2.67

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cone:

Produkt status: Udgået

Sælger: Thansen

 

Skud: 36            Rørdiameter: 16mm             Nem: 115,2 gram           Pris: 99,95

 

Konstruktion: Batteriet er konstrueret som et I, dvs at der skudes kun lodret op

 

Producent/Leverandør: LCH fireworks

 

Mit førstehåndsindtryk af Batteriet er at det er et der bare virker som det skal, jeg købte 4 af dem fordi jeg ville teste lidt om alle 4 ville virke som de skulle og det gjorde de. De er lavet solide og det vælter ikke, men husk batterier holder for at være på den sikre side.     

 

Farver: Batteriet består af farven hvid/sølv.   

 

Effekter: Batteriet hedder jo salut, men om det handler om bragene i batteriet, ved jeg ikke, men der bruges crackling i batteriet. Det spiller meget godt at batteriet er 'simpelt'   

 

Tempo: Batteriet matcher meget godt forhandlerens egen video. Tempoet går hverken for hurtigt eller for langsomt, det er lige tilpas. Jeg nåede tilbage og kunne se størstedelen af batteriet på grund af det rolige tempo.   

 

Variation: Der sker ikke den store skift mellem effekter, men der bliver skiftet mellem blink og crakling

 

Udslag/fylde på himlen: Da batteriet skyder bombetterne lodret i et roligt tempo, så kommer det ikke til at fylde det store på himlen, men bragene kan høres.  Selve effekterne fylder ikke særlig meget på himlen, men batteriet er stadig udemærket at stå og se på, men der mangler lidt wauw effekt.  

 

Nu til min helhedsoplevelse/samlet vurdering af produktet. Jeg var meget tilfreds med dette produkt, jeg oplevede ingen fusere eller at det væltet. Dertil skal det siges at jeg havde stillet det på en plade og bruge en batteriholder. Men jeg tror på at hvis man stillede det på en solid plade ville det nok ikke vælte. Hvis det fortsætter med at koste 99,95,- så køber jeg det nok igen.

Fordele

  • Et udemærket produkt til prisen
  • Det virker solidt lavet

Ulemper

  • effekterne kunne godt være bedre
  • Jeg savner en længere lunte

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk