Lyn

Review Box 0
3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion:

Batteriet er konstrueret som et I, det vil sige at det skyder sine 100 skud lodret op i luften. Det passer også meget godt til navnet i og med at et lyn for det meste slår lodret ned. Dog skyder dette lyn op med en god variation af farver og effekter.

Farver: Rød, grøn og guld er de primære farver i dette batteri fra, samt en smule blå og de ser ganske pæne ud. Nogle fremstår mere tydeligt end andre, så som den røde farve, de andre kan virke mindre klare. Dette kan dog også komme an på batteriet, men der er bestem farver der fremstår både pænere og mere klart end andre farver i dette batteri. Her tænker jeg på den grønne farve. Alt efter hvilken farve grøn man bruger, så har den tendens til at forsvinde væk, hvis den er for mørk i nuancen. Dette kan man se i kontrast til den røde som også skrevet før er den som fremstår tydeligst af farverne.

- Se mere info om farver her

Effekter:

Batteriet gør brug af effekter som chrysantemum, peony, blink, crackling.Her vil jeg gerne fremhæve blink effekten, da blink sekvensen er ret god til ikke at lade farverne forsvinde, men at man får lov at se farven. Det virker til at gennem hele batteriets brændetid så er det Chrysantemum og blink der dominere. Der bliver også gjort brug af haler og farvede opstigningsstjerner (ascent stars), hvor der bliver gjort brug af farverne grøn og rød som de primære.

Du kan se hvordan de forskellige effekter ser ud på vores hjemmeside.

Variation:

Der er en fin variation af effekter og farver, men der kunne have været en bedre variation, da det ender med at være meget Chrysantemum. Her kunne man have også gjort brug af nogle få bombetter med lidt farve kombination af dem der allerede bliver brugt. Som der også blev skrevet oppe i Effekter, så synes jeg i løbet af batteriet brændetid så er det chrysantemum og blink der bære batteriet, hvortil at der så kommer andre effekter og farver i spil. Alt i alts kunne kombinationene af farver og effekter godt have været bedre, F.eks forsvinder den grønne lidt væk i Chrysantemums effekten.

Varighed og tempo:

Batteriet vare i cirka 1 minut eller deromkring og har et ret godt tempo, det er i hvert fald ikke et langsomt tempo. Det kan virke til at starte lidt i et lavt tempo, men dette bliver der gradvist skruet op for i gennem produktets varighed. Således ender batteriet også med en fin finale i et godt tempo. Batteriet varierer meget godt og man står ikke og synes at man ser den samme effekt alt for længe, så gør tempoet også at hvis der er en effekt der skal være i gang længe så er der godt tempo på for at opveje det.

Udslag:

Udslagene i batteriet var gode, man kunne sige at de var en mellem størrelse i forhold til de store udslag man kan finde i andre produkter. Men de kunne godt have været lidt større nu rørdiameteren er 20mm. Mest for effekternes skyld, så synes jeg var lidt for ''tæt pakket'' på himlen og de derfor godt kunne have været en anelse større. Dette ville have givet noget ekstra til effekterne, specielt når man har med chrysantemum at gøre. Selve bragene lyder som de skal, men jeg følte ikke at bragene fulgte med udslagene størrelse. Udslagene er et sted imellem at de er gode, men at der er plads til forbedringer.

Samlet vurdering:

Det er et ganske fint batteri og så med 100 skud. Varigheden er også i den gode ende. Men effekter kunne godt have været bedre. Farverne i batteriet var meget flotte. Men jeg synes batteriet mangler et eller andet, det mangler en waw faktor. Du får mange skud for pengene og det er et meget flot batteri at stå og se på, dog mangler der bare igen lige et eller andet der for en til at tænke wauw og løfte det til en højere enhed.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Thansen
  • Pris 449,-
  • Nem vægt 499 Gram
  • Rør Diameter 20 mm
  • Skud 100 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

Som så mange batterier, så stil batteriet på en jævn overflade. Så nedsynkes risikoen for at batteriet vælter.

What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere