Thansen – Klippe

Thansen – Klippe

Thansen – Klippe
4.58

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pro VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

 

Sælger: Thansen

 

Nem: 825,6 gram        Rørdiameter: 30mm      Skud: 48     Pris: 498,00,-

 

Producent/Leverandør: LCH Fireworks

 

Klippe er et batteri på 48 skud med 30mm rør der er konstrueret således at det kun skyder lodret op. Batteriet har jeg flere gange hørt blive anbefalet, så derfor skulle der selvfølgelig laves en anmeldelse af batteriet.

 

Farver: Farverne i dette battiet består af grøn, blå, sølv, rød og guld. Den grønne farve ser rigtig pæn ud i og det gør den røde farver også.

 

Effekter: Batteriet har følgende effekter; peony, blink, chrysantemum/willow, blink samt crackling  og crackling palm. Peony og crackling palms effekten ser rigtig godt ud i dette batteri og effekterne hænger længe på himlen.

 

Variation: Jeg synes at der er en god variation gennem hele batteriet. Der bliver vekslet godt mellem effekter, men også mellem farverne. Der er dog nogle farver, der bliver brugte mere end andre, men dette gør ikke noget. 

 

Varighed og tempo: Batteriet har et got tempo og slutter af med en god crackling palm finale. Batteriet har en varighed på omkring 1 minut og cirka 20 sekunder.

 

Udslag på himlen: Batteriet har nogle rigtig gode udslag, som bestem hjælper på at få effekterne til at fylde mere på himlen.  

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Klippe batteriet er et rigtig lækkert batteri også selvom det kun er på 48 skud. Batteriet har en varighed på over 1 minut og det synes jeg er rigtig pænt når man tænker på, at batteriet har 48 skud. Effekterne hænger også længe på himlen, som tidligere skrevet. Effekterne i batteriet er rigtig flotte og det samme kan man sige om farverne i batteriet. Klippe batteriet er bestemt et batteri, som kunne købe som klokken 0:00 batteri eller som et man skyder af nytårsaften. Kort og godt et rigtig godt batteri.

Fordele

  • Flotte farver
  • Rigtig gode udslag
  • Gode brag

Ulemper

  • Ingen cons

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE

Announce

Nyt
website

2021 EDITION

pyrotest

Pyrotest er i øjeblikket i gang med re-design af flere sider her på websitet.

I kan på nogle af siderne allerede nu se nogle af de ændringer vi har gang i.
Vi undskylder for rodet!