Thansen – Frost

Thansen – Frost

Thansen – Frost
3.8

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

 

Sælger: Thansen

 

Nem: 636,5 gram        Rørdiameter: 20mm      Skud: 95     Pris: 599,00,-

 

Producent/Leverandør: LCH Fireworks

 

Frost batteriet er konstrueret således at det både skyder lodret op i luften, men også i vifte. Et batteri jeg længe har ville anmelde, som jeg nu har fået chancen til nu.

 

Farver: Rød,hvid/sølv, blå, grøn og guld er nogle af de farver du finder i dette batteri. Den røde farver passer rigtig godt sammen med blink effekten.

 

Effekter: haler, blink, crackling, peony er de effekter du kan finde i dette batteri, som slutter med en crackling finale. Jeg synes rigtig godt om blink effekten i dette batteri.

 

Variation: Det er en god variation af effekter og farver i dette battier og tempoet variere også lidt. Det skyldes, at tempo veksler igennem batteriets varighed.

 

Varighed og tempo: Batteriet har en fin varighed på omkring 1 minut. På omkring dette minut får du et batteriet med et raskt tempo, der slutter af et højt tempo på grund af, at der skydes i vifte. 

 

Udslag på himlen: Batteriet har nogle meget fine udslag på nattehimlen, men jeg synes dog stadig, at effekterne er samlet meget et sted. 

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Batteriet er et ganske fint batteri med en god blink effekt og et godt og vekslende tempo. Men jeg føler stadig der mangler et eller andet over batteriet. Udslagene er gode nok, men jeg synes stadig af selve effekter forbliver lidt ''tæt pakket'' og det er måske det at effekten får lov til at udfolde sig noget mere, som jeg savner. Men dette er dog ikke en grund til at helt at afskrive batteriet. For igen, det vekslende tempo og blink effekten er et rigtig godt mix og får det til at se rigtig godt ud på himlen.

Fordele

  • Godt vekslende tempo
  • flot blink effekt

Ulemper

  • Effekterne kunne godt fylde lidt mere på himlen

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE

Announce

Nyt
website

2021 EDITION

pyrotest

Pyrotest er i øjeblikket i gang med re-design af flere sider her på websitet.

I kan på nogle af siderne allerede nu se nogle af de ændringer vi har gang i.
Vi undskylder for rodet!