Thansen – Flodbølge

Thansen – Flodbølge

Thansen – Flodbølge
4.75

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

 

Sælger: Thansen

 

Nem: 992 gram        Rørdiameter: 20-25-30mm      Skud: 80     Pris: 899,00,-

 

Producent/Leverandør: LCH Fireworks

 

 Batteriet er konstrueret som et vifte- og vinkelbatteri, det vil sige at det siger at der både skyder i vifter, men også i vinkel. 

 

Farver: Rød, gul/guld, blå, og hvid/sølv er de primære farver i dette batteri fra og de ser rigtig flotte ud og de fremstår klare på himlen.

 

Effekter: Batteriet gør brug af effekter som ghost, swiming star, moving star, peony, blink, crackling. Effekterne i dette batteri synes jeg både er interessante, men også rigtig, rigtig fede at se på. Jeg savner tit at se nogle nye effekter frem for bare de sædvanlige effekter du ser i rigtig meget fyrværkeri. Så jeg synes at dette batteri har nogle af de fedeste effekter, som du kan finde i et batteri. 

 

Variation: Der er en rigtig god variation af effekter og farver, batteriet kører mest på den røde farve, men den får ikke lov at tage overhånd på noget tidspunkt. Batteriet er generelt rigtig godt designet i forhold til sine effekter og farver.

 

Varighed og tempo: Batteriet vare i cirka 1 minut eller deromkring og har et ret godt tempo. Der kan dog forekomme nogle få pauser, men det gør ikke det store ved batteriet gode tempo.

 

Udslag på himlen: Udslagene i batteriet var rigtig gode under hele batteriet afskydning. De gode udslag fik effekterne til at kunne sprede sig ud og fylde på himlen, så man kunne nye disse sjældne effekter (som jeg vil vove kalde dem).

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Jeg kunne rigtig godt lide flodbølge batteriet fra, da jeg så vidoen af batteriet på deres hjemmeside. Jeg synes batteriet havde nogle af danmark bedste effekter i år, men jeg ved der er andre der har en anden holdning. Effekterne var godt sammensat i batteriet og gav et meget godt lille 1 minuts show. Jeg kan helt klart anbefale dette batteri, for det er en oplevelse værdig.

Fordele

  • Flotte farver
  • Rigtig gode udslag
  • Der er en rigtig god variation
  • Fede effekter

Ulemper

  • Ingen cons

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE

Announce

Nyt
website

2021 EDITION

pyrotest

Pyrotest er i øjeblikket i gang med re-design af flere sider her på websitet.

I kan på nogle af siderne allerede nu se nogle af de ændringer vi har gang i.
Vi undskylder for rodet!