Royal Twin

3.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Royal Twin Kombinationsbatteri:

Twin batteriet fra Royal Fireworks er et batteri der ligger i sværvægtsklassen, hvis man kan kalde det det. Batteri er et dobbeltviftebatteri (dvs. at batteriet er konstrueret som et kombinationsbatteri, hvor flere batterier danner et stor vinkel batteri.), men der skydes ikke i vifter, men i vinkel. Batteriet har et forholdsvis godt tempo og det indgår i Diamond serien.

Farver: Batteriet består af bronze/guld, guld, blå og hvid/sølv. Farverne begår sig primært i det mere gyldne look end i mange farverige farver, men det ser stadig utrolig flot ud. Jeg vil dog fremhæve farven blå i og med at den komplimentere guld farven i dette batteri og samtidig ser rigtig flot ud. Det skal også siges at der er ikke blot en nuance af guld, men mørkere nuance af guld også, dette er også den bærende og mest gennemgående farve der gøres brug af.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Effekterne i dette batteri indebære blandt andet blink (strobe/glitter), palmer (palms), brokader (brocade), willow og spinning salutes, samt farvede opskud og miner. Jeg vil sige at effekter som willow og blink er de nogle af de mest flotte effekter i dette batteri, men de andre effekter som palmer er også rigtig gode.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Variationen af batteriets effekter er god, men rækkefølgen af effekterne kunne være lavet lidt anderledes. For de første to effekter variere ikke så meget fra hinanden og det kan blive lidt langtrukket. Men resten af batteriet variere ret godt godt. Det hjælper også variationsmæssigt af der er farvede opskud, da dette giver lidt farver at spille med før man ser guld farven på himlen igen. Som beskrevet tidligere så spiller den blå farve godt sammen med guld farven og det gør de farvede opskud som sagt også. En fin sammenhængende batteri i forhold til dets brændetid.

Varighed og tempo: Batteriet har et hurtigt tempo gennem hele sin varighed og det gør at man ikke føler det vare alt for længe. Men det kunne være fedt hvis det startede ens ud i stedet for at bombetterne bliver skud af lidt forskudt af hinanden, men dette er dog forståeligt i og med at det er batterier der er sat i vinkel og derfor tager tid for nummer to at komme igang, dog kunne der godt konstrueres til at det var muligt at de skud mere samtidig i starten. Men grundet tempoet så falder varigheden dog, men dette går ikke særlig meget da tempoet er ramt ret godt, så de spiller godt sammen både tempo og varighed.

Udslag: Udslagene ved dette batteri er også utrolig gode og store og effekter får lov at udfolde sig på himlen. Bragene fra bombetterne giver også et godt fingerpeg om at man har med nogle store udslag at gøre med. Bombetterne i dette batteri fungere rigtig godt med sine farvede opskud, end hvis de stod alene, altså uden farvede opskud.

Samlet vurdering: Batteriet er et fint stort batteri, jeg mangler måske at bombetterne fulgte hinanden lidt bedre så man ikke har to effekter der skyder af samtidig. Det fungerede dog perfekt så snart at det var den samme effekt der blev skudt af. Finalen med spinning salutes med hvid blink/glitter synes jeg var rigtig flot, det blev dog ødelagt lidt, da to bombetter med effekten fra før det blev skudt af, som også er det jeg mener med at de fx skyde af mere samtidig.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Royal Fireworks
  • Pris 1799,-
  • Nem vægt 1.999 Gram
  • Rør Diameter 25 mm
  • Skud 160 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Sørg for at placere det rigtigt i forhold til publikum.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere