Royal Prince

4.2 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Royal Prince Kombinationsbatteri:

Batteriet sælges hos forhandlere som sælger fyrværkeri fra Royal Fireworks og batteriet ligger i sværvægts klassen i forhold til batteriet med sine 1.860 gram. Batteriet er konstrueret som kombinationsbatteri, dvs at det består af flere små batterier, og i dette batteri skydes der både lodret, i vifte og vinkel. Batteriet indgår i Royal Diamond serien.

Farver: Batteriet består af rød, lemon grøn guld/sølv, blå og pink. De pæneste af disse farver går til lemon grøn og pink, i og med de give lidt nyt energi til batteriet, da farverne ikke er nogle af de helt vildt brugte farver, men er begyndt at vinde frem. Den blå farve som jeg spottede, var i den dårlige ende, da man nemt kunne overse den grundt de andre farver som er i dette batteri. De farver jeg synes fremstår klarest er rød og hvid/sølv farverne, som er de farver der lyser bedst op på himlen.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: I dette batteri finder du effekter som blink, Dahlia, Crackling palmer, Guld Palmer, Brocade Crown, Titanium Salute. Dahlia er en form for peony, med færre stjerner der dog har en længere varighed på himlen og lyser bedre op. Crackling palms er et syn jeg personligt nyder at se og høre på og de fungere godt til finalen. Disse to effekter er klar de fedeste to effekter i ditte batteri, mens de andre også er rigtig gode.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Der er en god variation i både effekter og også i den måde batteriet skyder sine bombetter op i luften. Det starter ud med vifter af 6 skud og går så over til at skyde lodret, hvor efter det så går over i vifte igen. Der er også gode kombinationer af farver og nogle kombinationer, hvor farven forsvinder væk i de andre farver eller effekter, så som den blå farve. Men ellers spiller de andre farver og effekter godt sammen og giver hele batteriet en fin helhed i forhold til dets brændetid.

Varighed og tempo: Batteriet har et tempo der gør, at man bliver optaget af batteriet under hele dens varighed. Det går hverken for hurtigt eller for langsomt. Tempoet variere også, så man ikke har det samme tempo, igennem hele batteriet. Batteriet har også en fin varighed på omkring 1 minut og i forhold til at tempoet skifter mellem at være hurtigt og på et stabilt tempo, så passer varighed og tempo fint sammen.

Udslag: Batteriets bombetter levere rigtige gode udslag på nattehimlen og i takt med, som jeg skrev under variation, så bliver der skudt i vifte og lodret op. Batteriet formår derfor at fylde himlen godt ud med sine effekter og farver. Hvis bombetterne havde fået lov at stå selv, altså uden af have farvede opskud, så tror jeg at batteriets konstruktion ikke ville have givet så meget til puplikum, men med de farvede opskud så spiller det rigtig godt sammen.

Samlet vurdering: Batteriets effekter ogtempo gør batteriet til et godt valg, når der skal vælges batterier til nytårsaften. Det kan fungere utrolig godt til klokken tolv. Batteriets effekter fylder himlen godt ud og den gode variation gør det ikke kedeligt at se på. Man får også et batteri der har nogle forskellige farver at byde på, men også nogle gode effekter. Bestemt et af de federe battererier at fyre af og gør naboen jealous.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Royal Fireworks
  • Pris 1.499,-
  • Nem vægt 1860 Gram
  • Rør Diameter 25 mm
  • Skud 152 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Sørg for at placere batteriet rigtigt i forhold til publikum da der skydes i Vifte, Vinkel og Lodret.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere