Royal Fireworks – Max power 2

Royal Fireworks – Max power 2

4.08

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

 

Sælger: Royal Firworks 

 

Nem: 746 gram         Rørdiamenter: 30mm     Skud: 40   Pris: 799,00,-

 

Producent/Leverandør: Royal Fireworks (fyrværkerieksperten)

 

Batteriet er konstrueret således, at der skydes lodret op til at starte med og går derefter over i at skyde i vinkel og går så over i at skyde i vifte. Det slutter af med at der skydes cirka 7 bombetter lige op. 

 

Farver: Batteriet indeholder 3 farver og de er følgende: rød, grøn blå/sølv.

 

Effekter: Produktet fremviser enkelte effekter på himlem, men har chrsantemum, willow, coconut og crackling, som bærende effekter i batteriet. 

 

Variation: Der skiftes mellem farverne i løbet af forskellige effekter. Batteriet starter meget simpelt med peony og crackling coconut, men undervejs skiftes der fra at gå lineært op til at der bliver skudt i vinkel, igen med crackling. Til sidst dannes der en kort vifte, før den slutter af med 7 lineære chrysantemum brag med crackling. 

 

Varighed og tempo: I alt vare batteriet 40 sekunder inklusiv pauser. Men pauserne er heldigvis ikke længere end 3 sekunder lange og det har et fint tempo. Det er dog ikke et heftigt tempo, men mere roligere end det. Men der bliver opbygget et tempo i og med at det starter roligt ud og stiger i tempo.

 

Udslag på himlen: Bombetterne kommer rimeligt højt op i himlen og giver nogle rigtig gode store udslag på himlen.  

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Max power 2 er også et rigtig flot batteri, hvor det som skrevet før starter i et roligt. Derefter begynder det at stiger i tempo og slutter af med en chrysantemym finale med crackling til. Der er valgt nogle gode farver til batteriet og de spiller godt sammen med effekterne. Jeg vil nu sige at der er lidt for meget crackling, men det er en smagssag. Men kan kan sagtens smide noge penge efter sådan et batteri her.

Fordele

  • store udslag
  • flotte farver
  • godt tempo

Ulemper

  • nogle få bombetter kan risikere ikke at ryge langt nok op i luften

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk