Royal Fireworks – Max Power 1

Royal Fireworks – Max Power 1

4.17

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

 

Sælger: Royal Firworks 

 

Nem: 807,3 gram       Rørdiamenter: 30mm    Skud: 54     Pris: 699,00,-

 

Producent/Leverandør: Royal Fireworks (fyrværkerieksperten)

 

Da vi havde dette batteri med til vores krudtafskydning hos pyrotest, så var jeg spændt på dette batteri. Jeg havde hørt det var en nyhed for i år. Jeg blev senere imponeret over batteriet som er konstrueret så det skyder lodret op i luften. 

 

Farver: Batteriet indeholder forskellige farver som rød, grøn, lyserød og lyseblå med hvide. Specielt den røde farve er rigtig flot i dette batteri.

 

Effekter: Produktet har forskellige effekter som, guld glitter, krone brokade (brocade crown), willow crackling og haler. Der er også miner ved opskudene.

 

Variation: Det er udelukkende de samme effekter, men selvom det er de samme effekter bliver batteriet på ingen måde kedelig efterhånden, da der stadig sker en del. Så på trods af at der ikke er mange effekter i batteriet, så er der stadig en meget god variation på grund af tempoet. 

 

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på 24 sekunder og et hurtigt tempo gennem hele varigheden. Dette gør at det som sagt, ikke bliver kedeligt at kigge på.

 

Udslag på himlen: Her synes jeg at udslagene var rigtig, rigtig gode, men når de så ikke når så højt, så er de måske for gode. 

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Max power, det er der ikke så meget tvivl om at der var under hele batteriets varighed, der var knald på fra start til slut. Det har sine flotte farver og effekter, der til trods for ikke at have mere end 3-4 effekter. Dog synes jeg ikke at de kom så langt op i luften, som de måske burde. Der var flere gange at de sprang i samme højde som trætoppene. Men sådan helt overall et meget flot batteri, med et godt tempo.

Fordele

  • rigtig gode udslag
  • Fedt tempo

Ulemper

  • mange af bombetterne ryger ikke højt nok op

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk