Royal Fireworks – Cerberus

Royal Fireworks – Cerberus

Royal Fireworks – Cerberus
4.33

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Tempo:
Variation:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

 

Sælger: Royal Fireworks

 

Skud: 123            Rørdiameter: 25mm             Nem: 1.776 gram           Pris: 1.499,-

 

Konstruktion: Batteriet er konstrueret som et I, dvs at der skudes kun lodret op. Der skydes også i vinkel ved nogle af bombetterne.

 

Producent/Leverandør: Fyrværkerieksperten

 

Cerberus er et batteri der indgår i Royal Fantasi serien. Batteriet er i sværvægtsklassen med sine 1.776 gram. Batteriet er spækket med flotte farver og gode effekter, der pryder nattehimlen.     

 

Farver: Batteriet består af  rød, grøn, pink, blå, guld og sølv.  

 

Effekter: Brocade, Coconut, blink, Willow, Chrysanthemum og crackling. Der er også små miner ved nogle bombetternes opskud.    

 

Tempo: Tempoet er meget det samme hele vejen igennem. Det går ikke langsomt for sig, det har en snert af højt tempo. Tempoet er ikke så højt, at man ikke kan nå at se de forskellige effekter.   

 

Variation: Batteriet har en rigtig god variation, spækket med effekter og farver der gør, at man står helt optaget af batteriet.

 

Udslag/fylde på himlen:  Udslagene svinger i det i forhold til hvilken effekter, der er i gang. Det går ikke noget med at udslagene svinger, det giver noget til effekterne og variationen. 

 

Min helhedsoplevelse/samlet vurdering af produktet.

I mine øjne er dette batteri utrolig flot med et godt tempo. Der var et godt mix af farver og effekter, som komplimenterede hinanden meget godt på himlen. Batteriet har en fin finale, men kunne godt have været lidt vildere end det var. Et batteri der ikke skuffer og som vil få naboerne til at kigge.

 

 

Fordele

  • Pæne effekter
  • Flotte farver
  • God varighed og tempo

Ulemper

  • finalen kunne være lidt bedre

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk