Royal Crown

Review Box 0
3.9 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion Royal Crown batteri:

Batteriet sælges hos forhandlere som sælger fyrværkeri fra Royal Fireworks og indgår i ders diamond serie og er med max diameter rør. Batteriet er konstrueret som I, dvs at det skyder lodret op i luften. Her får man et batteri, hvor effekterne får lov at hænge i en god mængde tid på himlen.

Farver: Batteriet består af rød, grøn, blå og guld. I dette batteri er den mest gennemgående farve grøn og den er ganske vis også rigtig pæn og se på. De andre farver som guld og rød er også flotte, men den blå har det med at forsvinde i effekten som den er tilknyttet. Dette synes jeg er ret synd, da den blå farver i andre produkter fra Royal har været med en rigtig flot blå farve.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Effekter i dette batteri lyder på willow, blink (strobe/glitter), brokade (brocade), miner og coconut. Willow effekten er den effekte jeg synes er pænest i dette effekt sammen med blink efftekt, hvorefter at coconut effekten kommer ind på en 3. plads. Effekterne hænger forholdsvist længe på himlen og man får dermed også lov at se effekterne, grundet batteriets tempo og det gør, at man kan se effekten i sin helhed eller fulde udfoldelse.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Batteriet har en god variation af de forskellige effekter og skifter løbende så det ikke går hen og bliver kedeligt ved at se den samme effekt. Farverne og effekter variere også, så der er forskellige farver til den sammen effekt, hvor jeg mener at samme effekter har 3 forskellige farver, som bliver brugt. Der er ikke en variation af tempoet, da det føles og ser ud som det samme tempo.

Varighed og tempo: Tempoet i dette batteri er stille og roligt, som giver et flow i forhold til effekter, og at man får lov at nyde effekterne før nye effekter kommer. Batteriet har en varighed på cirka 1 minut eller derunder og dette er netop på grund af det rolige tempo. Tempo og varighed fungere godt sammen, dog måske lige en anelse hurtigere, men ellers er det er rigtig fint tempo, som batteriet har. Batteriet har en rigtig god brændetid, med et fint tempo kontra hvor mange skud det har.

Udslag: Batteriets effekter fylder for det meste ret godt på himlen. De fyldte i hvert fald så meget at vi måtte rykke kameraet tilbage, da vi filmede det. Selve bombetterne står godt sammen med de farvede opskud og mine effekten hjælper også til at fremhæve bombetterne, når de er på vej op. Bragene i batteriet er også kraftige og kan i hvert fald høres.

Samlet vurdering: I alt et meget godt batteri til prisen, selvom jeg gerne så det kostede lidt mindre for hvad du får. Men da batteriet har nogle virkelig gode udslag på himlen, synes jeg det får prisen til at være fair. Effekterne var meget pæne at se på og som tidligere skrevet, så gjorde tempoet at man kunne nå at se effekten til ende, før en ny kom op og indtog himlen. Brændetiden eller varigheden er også rigtig god i forhold til det har 40 skud og vare næsten 1 minut.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Royal Fireworks
  • Pris 799,-
  • Nem vægt 816 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 40 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Placeres på fast underlag.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere