Grand Cru XO 2

Grand Cru XO 2

Grand Cru XO 2
2.88

Produkt status: Udgået

Sælger: Harald Nyborg

 

Nem: 748 g NEM      Dele: 29    Pris: 329

 

Producent/Leverandør: Fyrværkeri Eksperten

 

Harald Nyborgs Grand Cru XO 2 er sortimentet som erstattede Grand Cru XO 1 i 2016, som var et rigtig godt sortiment til pengene. Grand Cru XO 2 fik en pris stigning på cirka 30 kroner i 2017 og kostede 299 i 2016. Grand Cru xo 1 kostede 250 og var på det tidspunkt, et rigtig godt sortiment til den sum penge det kostede. I 2018 var det udgået, men et nyt sortiment havde taget dets plads og dette er Det nye vulcan sortiment.

 

Farver i produktet: Da det er et sortiment, så må man forvente en del farver. Dog så er der farver som går igen i sortimentet. Farverne er primært, grøn, rød, lyserrød og blå.

 

Effekter: I nogle af raketterne er der sølvhaler på de grønne stjerne og der bruges sølv blink effekt og i nogle af raketter sammen med crackling.   

 

Delene i sortimentet: Vi starter hos det jeg tror mange vil være enige i er det bedste i sortimentet og det er bomberørerne. Bomberørene har nogle flotte klare røde og grønne farver med guld crackling. Dem kunne de godt sælge seperat.

Batterierne er dog det jeg ikke er helt så vild med, da jeg oplevede et af dem der væltede og ikke skød til ende. De tidligere batterier jeg har skudt af fra samme sortiment var ret fede.

Fontænerne der er med er fine nok, men ikke noget jeg ville have købt hvis de blev solgt seperat.

 

Alt i alt et meget solidt sortiment. Det jeg bedst kan lide ved sortimentet er deres bomberør, jeg synes det er nogle flotte bomberør. Batterierne synes jeg også er flotte da deres effekter er med 2-3 farver i hver buket/peony. Jeg købte det igen da det udgik, men med det jeg oplevede så have jeg kigget mod et andet sortiment. Så kan man finde andre og bedre alternativer, der kan jeg nævne Davidsen som har et sortiment til 299 kroner. I det sortiment får man 26 dele, men det er så 21 raketter, 2 fontæner og 2 x 16-skuds batterier. Det der får mig til at sige måske ikke ville købe det igen, er at jeg oplevede en grim fuser. Et af de runde batterier med 9 skud skyder et skud af, vælter og skyder et skud af som ryger langs jorden. Heldigvis skyder den ikke de sidste 7 af, men det er noget der får mig til at genoverveje om det er noget jeg gider tage chancer på. Så vælger jeg hellere et alternativ som Davidsen sortiment til 299 kroner Jeg anbefaler det, men husk at have en batteriholder til de små batterier og fontæner og raket stativ. Det er et ret godt sortiment og køber det nok alligevel igen i år da de bomberør trækker lidt i mig.

Fordele

  • Rigtig gode bomberør
  • Man får ret meget for pengene

Ulemper

  • små hidsige batterier
  • Lidt dyrt i forhold til at du kan finde et alternativ der er billigere, dog med færre dele
  • Batterierne vælter nemt i græs

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Delene i sortimentet:
Pros vs Cons:

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk