Powerblock AP35

Powerblock AP35

4.2 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af AP35 powerblock batteri:

AP35 Powerblock fra AFAC er et batteri, der opskyder sine 36 skud lodret op i luften. Batteriet virker til som de andre powerblock batteriet til at være solidt bygget.

Farver: Blå, grøn og rød, samt guld er de farver som du kan finde i dette powerblock batteri fra Afac. Rød farve fremstår specielt flot og klart i dette batteri efter min mening, samt den grønne farve. De to bærende farver i dette batteri er den grønne og den røde farve.

- Se mere infomation omkring farver via dette link her

Effekter: Peony, chrysantemum, blink, crackling og haler er nogle af de bærende effekter og de ser rigtig flotte ud på himlen. Det skal ikke være en hemmelighed at jeg er stor fan af blink effekt, eller strobe effect på engelsk. Det er også den effekt jeg synes bedst om i dette batteri, men crackling palms er også en meget flot effekt i dette batteri. Dertil skal der også siges at der er farvede opskud som en effekt i dette batteri og det fungere også rigtig godt. Men generelt synes jeg at effekterne er rigtig flotte på grund af de fylder godt på himlen.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på vores hjemmeside via dette link

Variation: Batteriet har en fin variation af både farver, men også af de effekter. Der er også en god variation af tempo i og med at tempoet gradvist stiger fra lidt langsom til et hurtigt tempo. Tit vil man kunne være hurtigt til at sige at man kunne have en bedre variation af effekter eller af farver, men vi skal også huske på at ofte er batteriet bygget op på den måde det nu er. Dette batteri er bygget op til at spille med sine muskler i forhold til disse effekter.

Varighed og tempo: Batteriet har en god varighed på omkring 40-45 sekunder, hvilket er en fin varighed for et batteri med 35 skud. Tempoet i batteriet kan dog virke langsomt i starten, men ender med en god finale. Det giver en helhed i form af at batteriet bygger op til en finale, som er mærkbar i form af du ser tempoet stige gradvist. Man får en fornemmelse af der er tænkt over at batteriet tempo og dets varighed. Varigheden og tempoet går rigtig godt hånd i hånd i dette batteri.

Udslag: Der er rigtig, rigtig gode udslag på himlen ved dette batteri, som så gør at de flotte effekter, rigtig kan fylde på himlen. Jeg blev overrasket rigtig godt og grundigt over udslagene ved batteriet og bragene hertil siger også at det er nogle kraftfulde bombetter. Bombetterne er synes jeg godt kunne stå alene med de effekter de har i sig, men det er et plus at de kommer i farvede opskud.

Samlet vurdering: Til forskel fra AP19 Powerblock batteriet, så har dette batteri, flere skud og tempoet stiger gradvist gennem batteriets varighed indtil finalen. Udslagene i dette batteri er rigtig gode og giver dermed nogle store effekter på himlen. Farverne er dog igen, dem man ser relativ tit. Men på grund effekterne, så bliver farverne ikke kedelige at se på. Et godt og flot batteri, som man fint kunne skyde af indtil klokken slår 0:00. Batteriet kan sagtens stå for sig selv eller som supplement til et andet batteri, eller lede op til næste batteri. Det er et batteri med slagkraft, farver og nogle af de bedste udslag, et køb værd.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 400,-
  • Nem vægt 498,6 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 36 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Sørg for at sætte det på en jævn og fast flade.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere