Introduktion

Pink lady

Pink Lady er et batteri, som har et godt tempo og både flotte farver og effekter. Det er mega fedt med batteriet, er dens sikkerhedsfontæne. Denne fontæne gør at man kan nå væk uden at skulle løbe for at se det selv.

Pris:

549,-

Skud:

48 (49 i alt)

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

603g

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0 25mm

Diameter:

25mm

Farver
3.5/5
Effekter
4/5
Varighed
3/5
Variation
2/5
Tempo
4/5
Udslag
4.5/5

Farver

Batteriet benytter sig af primært af pink og hvid. Man finder den pinke farve i strobehalerne, som skydes op sammen med bombetter, som sprænger ud i hvid strobe effekt. Selve farverne spiller meget godt sammen og er også ganske flotte at se på. Måske mere fremtrædende pink ift batteriets tema, men dette trækker dog ikke ned ift scoren, som ligger forholdvis højt.

Variation

På grund af at batteriets design, så vil der desværre også være nogle steder, hvor vi ikke kan give batteriet en høj score. Dette er tilfældet her, hvor vi skal bedømme batteriets variation. Her scorer det ikke særlig højt, da det er samme effekter og farver der så gennemgående. På trods af de flotte farver og dets effekter, så er variationen lav ift blanding af nyere effekter eller farve sammensætninger. Der er dog en smule variation i og med, at batteriet går fra en fontæne til selve batteriet og der skifte lidt ift hvad der har sin visningstid på himlen. Men får lige under middel ift Variation.

Tempo

Selve batteriets tempo er faktisk ret hurtigt, hvor bombetterne og strobehalerne opskydes forholdsvis hurtigt. Dette er et meget fint tempo til batteriet, ift at der ikke benyttes flere effekter end der gør. Det giver lidt mere til wauw effekten, at man står og tænker, er det allerede ovre. Havde det været et langsomt tempo havde man hurtigere lagt mærke til at det var de samme effekter og derved ikke blive for kedeligt.

Effekter

Batteriet benytter sig af 2 effekter, som er strobehaler og blink. Begge effekter er flotte og blink effekten en forholdsvis lang hængetid af hvad jeg eller har set. Batteriet bygger på disse to effekter og er derfor også de gennemgående effekter. Som sagt er de flotte at se på og det går at der bliver scoret højt på dette.

Varighed

Batteriet har en varighed på cirka 40 sekunder med sikkerhedsfontæne og cirka 33 sekunder, hvis man ikke tæller sikkerhedsfontænen med. Dette er en ganske fin varighed at have, specielt med et hurtigt tempo

Udslag

Solide og store udslag, der virkelig sætter blink effekten op til en succes, selvom at blink effekt med lille spredning også kan noget. På trods af at have 25mm rør, så virker spredningen ligeså stor, som var det 30mm rør. Men man kan godt se at der mangler lidt ift at spredningen er så stor. Det scorer i hvert fald højt ift udslag, da de er rigtig gode og med god spredning af effekter.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Pink lady er et batteri, med 2 flotte farver og effekter, som spiller dem gode. Dets tempo gør det til et batteri, man har lyst til at stå at se på i hele den varighed. Dertil har den også nogle gode og store udslag ift at det benytter sig af 25mm rør.

Frost

Frost

Tilbage Pris: 599,- Skud: 95 NEM: 636,5g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til. 

Læs mere »
Billede er på vej

Yin & Yang

Tilbage Pris: 1699,- Skud: 450 NEM: 991 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 13mm & 30mm Anmelderens tip Sættes rigtigt i.f.h.t. publikum da der skydes

Læs mere »
Billede er på vej

WCKD Heroes

Tilbage Pris: 1.049,- Skud: 25 x 5 Nem: 1770g i alt Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Batterierne burde kunne stå solidt

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere