Thansen – Ming familie sortiment

Thansen – Ming familie sortiment

Thansen – Ming familie sortiment
3.5

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: Thansen

 

Dele: 51            Nem: 272,5 gram           Pris: 199,-

 

Producent/Leverandør: LCH Fireworks   

 

Mit førstehåndsindtryk: Dette sortiment har jeg nydt godt af i mange år. Men nu har jeg så besluttet at det skal anmeldes. For jeg synes det er et godt sortiment for en børnefamilie og jeg har endnu ikke oplevet at der har været noget galt med sortimentet. Der er mange forskellige dele i sortimentet, som er sikre nok for børn og unge at tænde under opsyn af en voksen.   

 

Farverne: Rød er mest fremtræden, derefter grøn og lyserød, der er også farverne guld og sølv   

 

Effekter:  Guld haler og sølv blink, knas og hyl   

 

Delene i sortimentet: Sortimentet består af 51 dele og for at nævne nogle kan det siges der er raketter, fontæner, heksehyl, romerlys og blitz.

Jeg synes at nogle af sortimentet heksehyl er meget gode og nogle er knap så gode. Der er kun 2 raketter med burst, det der får raketten til at sige bang. Resten er uden burst for at være mere sikre for dem der skyder af.

Fontænerne variere i, hvor lang tid de er i gang, men de fleste er gode. Dem jeg specielt syntes godt om var  Ildsøjle fontænerne, da de så pæne ud og var i gang i en god mængde tid.

Heksehylene er som de skal være, hylende, ellers har jeg ikke det store at sige til dem, udover der godt kunne være flere medium heksehyl.

Romerlysene var kun i rød, der kunne jeg godt savne at der var andre farver for at den ikke går hen og bliver kedelig. I videoen nedenunder kan man se en video af sortimentet.

 

Så kommer vi til min helhedsoplevelse eller samlet vurdering af produktet.

Jeg synes det er et godt sortiment til dagene op til nytår. Jeg har dog allerede fået skudt sortimentet af på en time, hvis jeg får tiden til det. Jeg har endnu ikke oplevet at der har været en fuser i de sortimenter jeg har haft, det synes jeg er et plus.

Der er nogle dele jeg synes godt kunne tages ud af sortimentet, da jeg ikke ser nogen grund til de er der. Der kan jeg nævne Thundershotsene på 10mm. De giver ikke særlig meget til sortimentet. Så hellere have dem byttet ud med medium heksehyl eller en ekstra fontæne.

Fordele

  • Der er et godt mix af forskellige ting
  • Familie venligt sortiment

Ulemper

  • Thundershotsene kunne godt byttes ud med noget andet

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Delene i sortimentet:
Pros VS cons:

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk