Max power 3

4.2 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion Max power 3 batteri:

Max power 3 er det sidste i rækken af Max power batterierne, som var et af nyhederne. Batteriet skyder i vifte/vinkel og har lidt at give af. Den indeholder nogle gode farver og et ret godt tempo. Batteriet indgår i deres Royal Diamond blad/serie.

Farver: Batteriet indeholder fem farver: Rød, grøn, gul, lilla, orange, hvid/sølv og blå. Her vil jeg tillade mig at fremhæver den lilla, det er en farve jeg gerne vil se mere af. De klassiske farver ser man for tit og nogle gange, så er de klassiske farve kan man godt se for tit. Men lige i dette batteri, så er der selvfølgelig nogle af de klassiske farver som rød og grøn, men de er i nuancere som giver lyst til at se mere. Alle farve fremstår klare og ser rigtig flotte ud, man kan se på farverne at der er gjort noget ud af dem.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Blandt batteriets effekter finder man dahlia, peony, blommeblomst (plum flower) og glitter/blink. Der er også miner ved opskudene, samt at bombetterne er farvede ved opskudene. Generelt så er alle effekterne i dette batteri rigtig pæne på himlen, men for mig er det primært dahlia effekten jeg synes trækker det vindende strå. Det er ud fra at det spiller rigtig godt sammen med at de farver der er i batteriet er så pæne som de er. Så vil jeg hellere bruge en effekt, hvor farven bliver fremhævet endnu mere. Man af effekterne får lov til at hænge længe på himlen.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Der er gode variationer. Der skiftes farver fra røde farvede bombetter, som ender med lilla/grønne stjerner, til røde og grønne haler til gule og blå stjerner som udgiver chrysantemum effekter. Ikke nok med at der skiftes farver, men der skiftes også bombetter, dog er det de samme effekter. Variationerne mellem effekterne og farver som bruges heri er også rigtig god og er med til at give batteriet sin helhedsfornemmelse.

Varighed og tempo: Batteriet vare i cirka 30 sekunder med et hurtigt, men med et snert af roligt tempo. Det er svært at kigge væk på grund af tempoet, fordi det fange en og man ender med at stå og tænke for sig selv om det virkelig kan passe det allerede er ovre. Varigheden er nu en gang som den er når der bliver fyret 5 bombetter af på samme tid, men selve effekterne får som tidligere nævnt lov at hænge en god mængde tid på himlen. Så varigheden vil jeg sige er fin, men man kunne godt bruge flere skud og mere brændetid. Men varighed og tempo går ret godt hånd i hånd.

Udslag: Udslagene fylder rimelig godt på himlen og det gjorde de gennem hele batteriet. Effekterne får lov at udfolde sig på himlen, grundet de store udslag. Alt i alt nogle udslag, hvor man stå og tænker wauw, men der er også nogle, hvor grundet effekten, ikke har helt så store udslag som der ellers er.

Samlet vurdering: Man får altså et batteri, hvor der er gjort meget ud af farverne, hvor effekterne er valgt til dels for at fremhæver farverne, men også give lidt effekter man ikke ser så tit. Variation mellem disse er også rigtig god og man får et batteri med tempo og en ganske fin brændetid. Hvis man skal have et batteri med 30mm rør og som gerne skal være et show off batteri, så er Max power 3 batteriet man skal bruge. Et rigtig godt og vellavet batteri.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Royal Fireworks
  • Pris 899,-
  • Nem vægt 904 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 40 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere