Max power 2

4.1 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Max power 2 batteri:

Batteriet er konstrueret således, at der skydes lodret op til at starte med og går derefter over i at skyde i vinkel og går så over i at skyde i vifte. Det slutter af med at der skydes cirka 7 bombetter lige op og er et farverigt batteri. Dette produkt var en nyhed i 2019 og batteriet indgår i deres Royal Diamond blad/serie.

Farver: Batteriet indeholder 3 farver og de er følgende: rød, grøn, blå/sølv og muligvis også lyserød som en 4. farve. Den blå/sølv farve i dette batteri synes jeg er rigtig pæn at se på, men samtidig så er den røde eller lyserøde. Så er der også blå farve i mine effekten, der bliver brugt i den sidste del af batteriet.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Produktet fremviser enkelte effekter på himlem, men har chrysantemum, willow, coconut og crackling, som de bærende effekter i batteriet. Batteriet har også farvede opskud, samt mine og crackling mine effekter, der ligeledes forekommer ved opskudene af bombetter.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Der skiftes mellem farverne i løbet af forskellige effekter. Batteriet starter meget simpelt med peony og crackling coconut, men undervejs skiftes der fra at gå lineært op til at der bliver skudt i vinkel, igen med crackling. Til sidst dannes der en kort vifte, før den slutter af med 7 lineære chrysantemum brag med crackling. Der er en ret god kombination af både farverne og effekterne i dette batteri, tager man det også op imod at der bliver skudt både lodret og i vinkel så er det en rigtig god variation man får fra dette batteri, hvilket også giver dette batteri en følelse af en helhed.

Varighed og tempo: I alt vare batteriet 37 sekunder inklusiv pauser. Men pauserne er heldigvis ikke længere end 3 sekunder lange og det har et fint tempo. Det er dog ikke et heftigt tempo, men mere roligere end det, så man kan sige der er på grænsen til et hurtigt tempo. Men der bliver opbygget et tempo i og med at det starter roligt ud og stiger i tempo.

Udslag: Bombetterne kommer rimeligt højt op i himlen og giver nogle rigtig gode store udslag på himlen. Der er dog også nogle af bombetterne, hvor udslagene ikke er nær så store som de andre. Men dette er grundet effekterne, at nogle af disse udslag ikke er nær så store. Jeg synes ikke at det gør noget at udslagene svinger lidt i hvor store de er, så længe at effekten stadig kan sprede sig godt ud.

Samlet vurdering: Max power 2 er også et rigtig flot batteri, hvor det som skrevet før starter i et roligt. Derefter begynder det at stiger i tempo og slutter af med en chrysantemym finale med crackling til. Der er valgt nogle gode farver til batteriet og de spiller godt sammen med effekterne. Jeg vil nu sige at der er lidt for meget crackling, men det er en smagssag. Men kan kan sagtens smide noge penge efter sådan et batteri her.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Royal Fireworks
  • Pris 799,-
  • Nem vægt 746 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 40 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere