Max Power 1

3.9 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Max power 1 batteri:

Da vi havde dette batteri med til vores krudtafskydning hos pyrotest, så var jeg spændt på dette batteri. Jeg havde hørt det var en nyhed for det pågældende år. Jeg blev imponeret over batteriet, da vi havde det til test i 2019 og det er konstrueret så det skyder lodret op i luften. Dette var en nyhed i 2019 og batteriet indgår i deres Royal Diamond blad/serie.

Farver: Batteriet indeholder forskellige farver som rød, grøn, lyserød og hvid/sølv. Specielt den røde farve er rigtig flot i dette batteri og dette er også den bærende farve i dette batteri i og med at det fremgår oftest. Både den røde og den grønne farve fremstår begge rigtig klare på nattehimlen. Den lyserøde er også en utrolig flot farve i dette batteri og jeg synes det er fedt at se at andre farver bliver brugt end de mere almindelige rød, grøn, guld og blå.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Produktet har forskellige effekter som, guld glitter, krone brokade (brocade crown), willow crackling og haler. Der er også miner ved opskudene af bombetterne. Der gemmer sig vist også en ghost effect i dette batteri. De primære effekter som består af Brocade crown og willow er ret flotte når de udfolder sig på himlen og hænger ganske godt på himlen. Finalen slutter i hvid/sølv blink effekt med hvid/sølv mine effekt.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Det er på sin vis udelukkende de samme effekter, men de bliver brugt således at først ser du den ene kombination af effekter og så kommer næste, hvilket på sin vis stadig giver lidt variation, men ikke nær så meget. Så selvom det er de samme effekter bliver batteriet på ingen måde kedelig efterhånden, da der stadig sker en del. Så på trods af at der ikke er mange effekter i batteriet, så er der stadig en meget god variation på grund af tempoet og sammen giver det batteriet en god helhed gennem brændetiden.

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på 36 sekunder og et hurtigt tempo gennem hele varigheden. Dette gør at det som sagt, ikke bliver kedeligt at kigge på. Det lader i høj grad til at batteriet er bygget på at tempoet skal være hurtigt. Det starter dog forholdsvis roligt ud, men stiger i tempo midtvejs inde i batteriets varighed.

Udslag: Her synes jeg at udslagene var rigtig, rigtig gode, men når de så ikke kommer så højt, så er de måske for gode. I det vi vi skud af, var der nogle som gik af i lav højde kontra de mange andre af bombetterne.

Samlet vurdering: Max power, det er der ikke så meget tvivl om at der var under hele batteriets varighed, der var knald på fra start til slut. Det har sine flotte farver og effekter, der til trods for ikke at have mere end 3-4 effekter. Dog synes jeg ikke at de kom så langt op i luften, som de måske burde. Der var flere gange at de sprang i samme højde som trætoppene. Men sådan helt overall et meget flot batteri, med et godt tempo.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Royal Fireworks
  • Pris 699,-
  • Nem vægt 807,3 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 54 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere