Kviksand

2.5 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Kviksand:

Kviksand er et batteri fra Thansen som sælges typisk 2 stks for 199. Batteriet betegnes som et vinkelbatteri, men har også rør der skyder bombetter lodret op i himlen. Batteriet skyder også i vinkel, hvor det er primært kometer.

Farver: Farverne i batteriet er guld, rød og sølv, hvor der er god balance mellem de farver der er i. Rød er den farve der er den mest klare farve, hvor sølv er den bærende sammen med guld. Der er ikke så meget mere at skrive i forhold til det, udover at farvemæssigt så er det et flot batteriet.

- Se mere info om farver her på vores side omkring dette via linket

Effekter: De primære effekter i dette batteri er det jeg vil kalde ground-effects. Det er det man ser på jorden. Det består af miner blinkende guld stjerner og crackling og røde kometer der skydes ud til hver side af 5 stks af gangen. Batteriet er et flot batteri, hvis man godt kan lide miner og kometer ellers så kan batteriet virke lidt kedeligt, da det ikke er andre farver i spil end guld og rød.

- Se uddybende info om effekter her

Variation: Her vil jeg gerne give batteriet credit. Der er en rigtig god variation af effekter end andre batterier. Man starter ud med at bombetterne bliver skudt op samtidig med en guld mine bliver skudt af til hver bombette. Så går det over i en stille tempo med kometerne og så kommer finalen i guld med crackling.

Varighed og tempo: Tempoet er fint i forhold at det starter ud i et fint tempo, går ned i det lidt langsommere og slutter af med en pæn finale. Dog er varigheden på batteriet lav og nu hvor tempoet heller ikke er i den høje ende, så kune det godt have haft en længere varighed.

Udslag: Effekterne fylder en pæn del i luften, end man lige skulle tro. Det overraskede i hvert fald mig, da jeg troede at med den rørdiameter så ville de ikke kunne få det til at fylde det store. Men effekterne fyldte godt på nattehimlen.

Samlet vurdering: Batteriet er et af få, som jeg kender til har kometer blandt batteriets effekter. Batteriet ser flot ud på videoen, men så heldig var jeg dog ikke med de to jeg fik. Her gik batterierne af, hvor det var ovre på under 5 sekunder. Men ud fra det vi havde i test så fungerede batteriet som det skulle og var rigtig flot at se på.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Thansen
  • Pris 298,-
  • Nem vægt 211,2 Gram
  • Rør Diameter 13 mm
  • Skud 68 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Sørg for at placere det rigtig i forhold til Publikum.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere