Pris:

1.499,-

Skud:

100

Nem:

1950g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

30mm

Anmelderens tip

Anbefales at antændes i strakt arm og med siden til. 

Billede er på vej
4.1 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Kingstown hangover:

Fra Magnum Vuurverk findes kombinationsbatteriet Kingstown hangover, som er konstrueret ud fra 4 batterier. Disse 4 batterier skyder alle lodret op og indeholder hver forskellige farve temaer. Det tilhører Magnum serien, som vil sige deres generelle sortiment af alle batterier og produkter.

Farver: Batteriet Kingstown hangover inderholder 4 farver, en for hvert batteri, der er en del af dette. Her er der tale om rød, lyserød/lilla, blå og gul, som alle fremstår klare på himlen. Der er ikke en farve, som skiller sig ud og alle er ret så pæne at se på. Det gælder også i mine effekten, så alt i alt har Kingstown hangover scoret rigtig højt i farver, også fordi der er fin mængde forskellige farver.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Kingstown hangover gøre brug af cirka 4 effekter, som er brocade, dahlia, miner og opstigende haler. Alle 4 effekter gør det godt, og nogle gange fungere det bare, at holde det enkelt. Her synes jeg, på trods af at det er få effekter, at de ikke går hen og bliver kedelige at se på. Her vil nogle nok være uenige og det kan jeg sagtens følge dem i. Men man skal også nogle gange tænke på hvad tanken bag batteriet har været. Med kingstown Hangover synes jeg at de skal en god score, fordi at effekterne fremstår flotte på himlen og fylder ret så godt på himlen og på vej op er der også effekter at se på.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Selvom der kun er 4 effekter, som beskrevet oppe ved effekter, så er der en fornuftig variation af effekter og farver. Men dette finder primært sted ift at farver variere i de effekter der bruges. Effekterne variere ikke i løbet af batteriets varighed, hvilket trækker ned og her vil farvernes variation holde Kingstown hangover oppe på en fornuftig score.

Varighed og tempo: Kingstown hangover har en varighed på cirka 1 minut eller lige derunder. Dette synes jeg er rimeligt for et 100-skuds batteri, og hvor det på sin vis skinner igennem er med tempoet. Kingstown hangover har et meget godt tempo, et rask et af slagsen. Der bliver så at sige braget igennem fra start til slut.

Udslag: I dette batteri finder man også nogle af de helt store udslag. Jeg var selv meget overrasket over det jeg så og måtte også vælge, at rykke kameraet længere tilbage. Hvis man leder efter et batteri med store udslag, ville Kingstown hangover være et godt bud på sådan et batteri. Men Kingstown hangover får en rigtig god score for singe udslag. Dels også fordi, at de er så store som de er, men også fordi bragene sætter streg under udslagenes størrelser. (score 5)

Samlet vurdering: Kingstown hangover er på mange måder et mega fedt batteri, hvor man står og bliver fanget i effekterne og deres store fylde, pga. de store udslag. Der kunne godt have været flere effekter i spil end at bruge de samme, men tempoet gør man glemmer lidt, at der er 4 effekter i spil. Et solidt batteri til nytårsaften, der sætter gangi festen, med flotte farver og fine effekter.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Billede er på vej

Kingstown Hangover

Tilbage Pris: 1.499,- Skud: 100 Nem: 1950g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Anbefales at antændes i strakt arm og med siden

Læs mere »
Dragen

Dragen

Tilbage Pris: 1.699,- Skud: 168 NEM: 1850g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20-25-30mm Anmelderens tip Batteriet er tungt nok til at kunne stå på

Læs mere »
Billede er på vej

Skypumpe

Tilbage Pris: 169,- Skud: 16 NEM: 203g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 25mm Anmelderens tip Stilles på fast underlag, brug eventuel en træplade.

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere