JW910 Energetic

2.5 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion JW910 Energetic:

Dette batteri er mest til dem der elsker høje brag. Batteriet er konstrueret således, at der skydes udelukkende lodret op. Batteriet er et salut batteri, det vil sige at det udelukkende har effekten salut i sig, som den primære effekt.

Farver: Batteriet består af tre farver, hvid, grøn og rødeligt. Farverne ved opskudene er ganske fine og simple, men de er til gengæld også rigtig klare på nattehimlen. Farverne skulle man næsten tro skulle gå hen og tage fokus fra folk der ser batteriet, indtil salutten kommer.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Titanium Salut med rød, grøn, gul, blå med lilla hale. Hertid kommer der også de farvede opskud, som også er en effekt der gør meget brug af. Men ellers er det et batteri der er bygget til udelukkende at have med salut effekter at gøre. Så leder man efter batteriet med flere forskellige effekter, så er dette ikke batteriet for dig.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Det er udelukkende den samme effekt under opskudene, der skiftes dog farver fra rød/lilla til grøn, fra grøn til hvid igen og igen. På samme tidspunkt er det på sin vis varierende i form af at farver konstant variere, dog er effekten den samme. Men virker mere varierende end for eksempel JW900. Dette batteri har en rigtig god helhedsfornemmelse gennem batteriets brændetid.

Varighed og tempo: Batteriet vare i alt et halvt minut og har et meget hurtigt tempo. Dette hurtigte tempo fungere dog ganske fint til netop dette batteri i og med, at farverne og salutterne holder batteriet i live. Det bliver på intet tidspunkt ´´kedeligt´´ at se på. Men i forhold til varighed så kommer den til at halte lidt. Batteriet består af 100 skud, men de er ret hurtigt væk når batteriet vare i cirka et halvt minut plus nogle sekunder. Til gengæld er tempoet rigtig godt og slutter i en rigtig god finale.

Udslag: Udslagene er meget lille, da effekten er titanium salut, men selve bragene er rigtig gode og giver udtryk for at det er salut effekt i batteriet. Det hjælper også meget godt at bombetterne er med farvede opskud, da de ikke ville kunne have stået helt på egne ben.

Samlet vurdering: Batteriet er kun med salut effekt og brager godt derud af når det først er i gang. Det kan sagtens bruges til klokken 0:00 eller som et opvarmningsbatteri. Jeg kan godt lide, at der er gjort mere ud af opskudene ved dette batteri, så det ikke bare er salut effekten der er i gang. Det kan blive lidt kedeligt at se på i længden, men det med farvede opskud og farvede haler gør dette batteri, mere interssant at kigge på.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Jorge
  • Pris 429,-
  • Nem vægt 340 Gram
  • Rør Diameter 20 mm
  • Skud 100 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Skal placeres på en jævn overflade.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere