JW900 – Thunder King Salute

2.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af JW900 Thunder King Salute batteri:

Batteriet er et salut batteri, der er konstrueret så det bliver skudt lodret op i luften, modsat vinkelbatterier og viftebatterier. Batteriet er udelukkende med salut effekt, og derfor kan den godt beholde kongetitlen.

Farver: Batteriet indeholder kun 2 farve, nemlig grøn og hvid/sølv. Men denne grønne farve fremgår rigtig klar og står flot på himlen. I selve effekten og de opskydende haler, finder man hvid/sølv. Disse to farver er dermed også de bærende farver i dette batteri fra Jorge.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Green rising star og salut er de primære effekter i dette batteri, men der bliver også gjort brug af haler ved opskudene. Den bærende effekt i batteriet er salut effekten, der er sådan batteriet er tiltænkt til at være, et salut batteri. Hvis man virkelig elsker salut effekt. så er dette batteriet lige for dig. De grønne opskud (green rising star) synes jeg også kan noget i dette batteri og ser rigtig flot ud, specielt når det ender ud i en lille salut blomst.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Batteriet er meget simpelt og består derfor kun af én effekt med den samme grønne farve under alle opskudene. Man får derfor et batteri med næsten ingen variation, måske på nær af tempoet i batterier, som ser ud til at skifte en smule. Det er også en god kombination af farver, hvor du får den grønne farve og slutter af med en hvid salut. Der er en god helhed fra gennem hele batteriets brændetid, når man tager til efterretning at det er lavet som et salut batteri.

Varighed og tempo: Batteriet er i gang i cirka et halvt minut og her finder man også et tempo der er roligt, men på grænsen til at være en smule hurtigt. For et batteri med 25 skud, så synes jeg at det vare et relativt godt stykke tid.

Udslag: Effekterne udgøre et lille udslag på himlen. Men det kan man også kun forvente når det er salut effekten man har som eneste effekt. Uden de farvede opskud og haler, så kunne bombetterne ikke stå selv, men at de har det giver lidt ekstra til batteriet.

Samlet vurdering: Batteriet er en salut batteri, med nogle fine brag høje brag og med grønne opskud. Det er billigt i forhold til sin storebror JW910 ligeledes fra Jorge. Så hvis man vil have højere brag til en god pris så er dette batteriet, man skal gå efter. Man dog se bort fra de lave karaktere det har fået i forhold til farver og variation i og med at batteriet er et mega godt salut batteri. Men hvis man ønsker dig salutter, farver og flere effekter så er dette ikke batteriet til dig, men til dig som elsker salutter og ikke kan få nok af dem.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Jorge
  • Pris 129,-
  • Nem vægt 132,5 Gram
  • Rør Diameter 18 mm
  • Skud 25 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Skal placeres på en jævn overflade.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere