JW419-CB – Genesis

3.5 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion JW419-CB Genesis batteriet:

Normalt er jeg til batterier, der ikke bare skyder en hel masse bombetter op, men lige dette batteri har fået mig til at se anderledes på sådan batterier. De kan noget, med tempoet som vifte- og vinkelbatterier ikke så tit kan.

Farver: Guld og blå er de primære farver i dette batteri. Det kan godt være at man ikke får særlig mange farver i dette batteri. Men man får en guld farve der er flot at se på, dog gør denne guld farve at den blå farve kan forsvinde i effekten. Specielt også når nuancen af blå de bruger er som den er, den er ikke helt så klar som man kan forvente. Dog er guld farven den bærende farve i dette batteri, hvor blå er med til at skabe lidt farve balance.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Brokade, crackling palm og crackling. Effekter ser flotte ud, men fordi der skydes så mange op, så bliver det lidt et virvar af samme effekt. Men det ser stadig flot ud på himlen, på grund af de effekter, der er i dette batteri.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Der er en fin variation af effekter, men ikke med farverne, da der som skrevet omkring farver kun er guld og blå. Tempoet variere heller ikke så meget, men der kommer pauser ind imellem. Batterier formår dog at skabe en helheds følelse igennem hele dets brændetid. - Kombination af farvevalg sat op imod/ kontra effekter der bruges. - Her ses som helhed produktets brændtid.

Varighed og tempo: Batteriet har en god varighed og vare lidt under et 1 minut. På det minut får du et batteri med et højt tempo, dog med nogle pauser på nogle sekunder mellem opskydninger af bombetterne. Batteriets tempo gør dette batteri til et sandt finale batteri. Man når kun lige at tænke over wauw effekt det kan give og så rammes man af at det varede for kort til. men på trods af det varede under 1 minut, så er det 1 minut med rigtig hurtigt tempo.

Udslag: Udslagene er rigtig gode og fylder godt på himlen. Nogle vil nok sige man bliver lidt overvældet af alle disse udslag der sker relativ samme tid, men andre vil synes det er et mega fedt. På trods af at der kun er 2 farver og en håndfuld effekter, så formår tempoet i batteriet at gøre at man bliver optaget i batteriet og venter spændt på det næste.

Samlet vurdering: Det er et fedt batteri, på trods af at det ikke indeholder en hel masse effekter eller farver og kun skyder lodret op i luften. Batteriet fungere perfekt som et finale batteri eller til at fortælle nu skal vi i gang med et ordentlig brag. Selve det er begrænset med farver og effekter, så er det alligevel et fedt og hurtigt tempo batteri med rigtig gode udslag.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Jorge
  • Pris 1.100,-
  • Nem vægt 1510 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 80 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  •  Skal placeres på en jævn overflade.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere