JW2039 – Eden

3.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af JW2039 Eden batteri:

Da jeg hørte navnet på batteriet havde jeg forestillet mig noget lidt andet end et crossette batteri. Jeg fik mig en positiv overraskelse batteriet da jeg så det, da jeg selv elsker crossetter. Det er et batteri der er rigtig farverigt, dog er tempoet ikke så højt. Batteriet er konstrueret så det skyder lodret op i luften.

Farver: Farverne i dette batterier er utrolig pæne og klare og består af multicolor. Det vil sige at det er flere forskelige farver der bliver benyttet. Skulle man nævne nogle af farverne kan du i dette batteri finde farver som rød, grøn, pink, blå og guld.

- Du kan se mere infomation omkring farver via linket her

Effekter: Dette er et rent crossette batteri, så du får ikke andet end crossetter. Men selvom det kun er denne effekt er den stadig fed at se på, hvis man er til effekter man ikke ser så meget på det danske markede.

- Du kan se uddybende infomation omkring effekter via linket her

Variation: Der er ikke særlig stor variation, men der er en god variation af farver, hvilket stadig gør den spændende at se på gennem hele dens varighed. En anden faktor jeg som jeg synes ophøjer variationen er at Crossetter ikke er så meget en benyttet effekt på det danske marked og det synes giver en rigtig god variation fra netop. De farver der bliver brugt passer rigtig godt med de farver der er valgt.

Varighed og tempo: Batteriet har et fint tempo og fin varighed på trods af at det har 36 skud. Batteriets tempo gør, at der hele tiden er en ny crosstte på himlen. Det slutter også af med en finale af Crossetter. Batteriets varighed er ganske pænt siden at det netop har 36 skud og vare cirka 35 sekunder plus / minus. Man kan sige at det vare i omkring lige så mange sekunder som de har af antal skud.

Udslag: Udslagene er ikke store, men det kan man heller ikke forvente af crossetter. Jeg synes stadig at det er fine udslag på trods af at det er crossetter. Men jeg synes alligevel at ‘’braget’’ der kommer når den dele sig ud i 4 stykker alligevel giver et eller andet specielt til dette batteri.

Samlet vurdering: Batteriet vil jeg sige er et godt lille køb, du får en effekt man ikke ser så ofte i dansk fyrværkeri. Så ser den også bare rigtig flot ud på grund af effekten og de klare farver. Selvom der ikke er stor variation af effekter, fordi der kun er en effekt. Men der er stadig stor variation i forhold til farverne. Et rigtig godt lille batteri, hvis man for eksempel ikke er til så høje brag, men stadig gerne vil opleve nogle rigtig flotte farver. Batteriet vil også få dig til at stå ud, fordi du har en effekt som igen ikke ses så ofte.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Jorge
  • Pris 249,-
  • Nem vægt 475 Gram
  • Rør Diameter 20 mm
  • Skud 36 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Skal placeres på en jævn overflade.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE