JR-70 Stardust

3.6 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion JR-70 Stardust raketter:

Disse raketter fik jeg øje på for nogle år siden da jeg så en video af dem, og havde høje forventninger til dem. De har i hvert fald ikke skuffet mig, men imponeret mig over at de næsten kan være på samme niveau some luftbomber.

Farver: Raketterne indholder blå, rød, hvid og grøn som er fordelt godt ud i forhold til de forskellige effekter. Rød pg blå er de to fremtrædende farver i forhold til de forskellige raketter, samt også de mest pæne farver.

- Se mere infomation omkring farver ved at klikke her

Effekter: Crackling palmer, brokade, dahlia, glitter, crackling, willow og chrysantemum er hvad du kan finde i disse raketter. Effekterne ser utrolig godt ud på himlen og jeg vil nærmest sige at dette er nogle af de bedste raketter på det danske markede indtil videre. Sammen med de store udslag er det en fryd at stå og se dem.

- Se uddybende infomation omkring effekter ved at klikke her

Variation: Raketterne en god variationer af både effekter og samtidig og farve valg der medfølger de forskellige effekter. Man får lidt til en hver slags i forhold til raketterne, plus at udslagene også variere en smule.

Varighed og tempo: Effekterne/ raketterne har en god varighed i forhold til mange andre raketter, effekterne hænger i hvert fald længe på himlen. Der er også nogle som ikke har den store varighed, men det er på grund af effekten. Som sådan er der ikke noget tempo ift raketter, så det bliver der ikke bedømt efter.

Udslag: Disse raketter vil jeg sige er det tætteste du kan komme på i forhold til luftbombers udslag og brag. Der er selvfølgelige nogle gange, hvor udslagene ikke er helt så store som nogle af de andre. Men dem jeg så der havde de store udslag, de var bare mega flotte se udfolde sig på himlen. Hvis man er til store udslag, så er disse raketter dem man gerne vil have..

Samlet vurdering: Jeg har haft et øje på disse raketter i jnogle år og nu skulle de altså anmeldes. Disse raketter ville jeg selv selv gerne købe igen, for jeg synes ikke du finder bedre raketter og med så store udslag. Effekterne i disse raketter er der også gjort mere ud af end de fleste raketter, der er på det danske markede. Skal du have nogle ordentlige raketter der er på niveau med luftbomber, så er det dem her du skal have fat på.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Jorge
  • Pris 499 ,-
  • Nem vægt 474 Gram
  • Kuglestørrelse 2" / 2,5" / 3"
  • Pakke str. 8 stk.

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Brug af Raket holder.
  • Sørg for at holde de nødvendige afstande til bebyggelse.
  • Husk fyrværkeri råd.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere