Jorge – JR-70 Stardust

Jorge – JR-70 Stardust

4.63

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: Jorge

 

Dele: 8            tommer: 2''-2,5''-3''             Nem: 474 gram           Pris: 499,00,-

 

Konstruktion: Kugleraketter

 

Producent/Leverandør: Jorge Danmark   

 

Disse raketter fik jeg øje på for nogle år siden da jeg så en video af dem, og havde høje forventninger til dem. De har i hvert fald ikke skuffet mig, men imponeret mig over at de næsten kan være på samme niveau some luftbomber.  

 

Farverne: Raketterne indholder blå, rød, hvid og grøn som er fordelt godt ud i forhold til de forskellige effekter.   

 

Effekter: Crackling palmer, brokade, dahlia, glitter, crackling, willow og chrysantemum er hvad du kan finde i disse raketter. Effekterne ser utrolig godt ud på himlen og jeg vil nærmest sige at dette er nogle af de bedste raketter på det danske markede indtil videre. Sammen med de store udslag er det en fryd at stå og se dem.

 

Udslag/fylde på himlen: Disse raketter vil jeg sige er det tætteste du kan komme på i forhold til luftbombers udslag og brag. Der er selvfølgelige nogle hvor udslagene ikke er helt så store som nogle af de andre, men dem jeg så der havde de store udslag, de var bare mega flotte.   

 

Min helhedsoplevelse eller samlet vurdering:

Jeg har haft et øje på disse raketter i jnogle år og nu skulle de altså anmeldes. Disse raketter ville jeg selv selv gerne købe igen, for jeg synes ikke du finder bedre raketter og med så store udslag. Effekterne i disse raketter er der også gjort mere ud af end de fleste raketter, der er på det danske markede. Skal du have nogle ordentlige raketter der er på niveau med luftbomber, så er det dem her du skal have fat på.

Fordele

  • rigtig, rigtig gode udslag
  • God variation af raketter, samt effekter

Ulemper

  • Den eneste con er at jeg ikke kan finde nogle cons

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Udslag/fylde på himlen:
Pros VS Cons:

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk