JF1200 Fontæne

3.1 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af JF1200 fontænen:

Denne fontæne er en del af AFAC's japan serie. AFAC kalder den et batteri, men jeg kalder den altså en fontæne og den er en kombination af mindre fontæner, som tilsammen for den til at ligne en stor fontæne.

Farver: Farverne denne i fontæne er guld, lyserød, grøn, rød, blå og sølv. Der bliver mest brugt guld i fontænen af alle farver. Grøn og guld er de farver som man ligger mest mærke til og derfor er de også de mest gennemgående af fontænens farver. De andre forsvinder lidt væk i alt det røg, men også guld farven. Det er dog også rart at se at der faktisk er mange andre farver i spil i fontænen.

- Se mere infomation omkring farver ved at klikke her

Effekter: Fontænen gøre primært brug af sine farver, men der er selvfølgelig også crackling i denne fontæne. Det er stort set de effekter du finder i denne fontæne. Hvis man er til crackling så er det en fed fontæne at have i gang hjemme i ens have eller på vejen.

- Se uddybende infomation omkring effekter ved at klikke her

Variation: Selvom der ikke er så mange effekter i selve fontænens arsenal, så variere den så godt den kan med de den nu har at bruge af. Det giver selvfølgelig ikke den helt store variation, men det giver en smule, så det ikke føles at man står og ser på det samme. Men jeg tror det er mange fontæner, som benytter crackling

Varighed og tempo: Fontænen har en rigtig god varighed på omkring 2 minutter og cirka 43 sekynder, hvor den er i gang med at sprutte sine effekter op. Selve tempoet i fontænen virker til at være stort set uforandret i løbet af fontænens varighed. Varigheden er rigtig god i forhold til mange andre fontæner, som man kan købe.

Udslag: Fontænen får spyet sine effekter op i luften, men dog ikke så højt i forhold til andre, dog fylder det godt i omkredsen af fontænen.

Samlet vurdering: Jeg kan rigtig godt lide fontæner, der gøre mest brug af sine farver, som denne fontæne gør. Der er stadig en del, hvor der bruges guld og crackling, men fontænen er mere eller mindre velbalanceret i forhold til at bruge sine farver og guld og crackling. Som så mange andre produkter der gør brug af meget crackling, så kan det også blive for meget crackling i denne fontæne.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 199,95,-
  • Nem vægt 420 Gram
  • Rør Diameter - ? -
  • Skud - ? -

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Sørg for god afstand til brandbare materialer.
  • Sørg for at overhold fyrværkeri rådene.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere