JF 1-4 japan fontæne

2.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af JF 1-4 japan fontæne:

Denne fontæne er en del af AFAC's japan serie og er en kombinations af mindre fontæner, som tilsammen giver følelsen af at være en stor fontæne. En fontæne som giver en knald god fornøjelse, hvis man kan lide fontæner med lang varighed.

Farver: Nogle af farverne i fontænen er grøn, rød, guld/orange og sølv. Der bliver mest brugt guld i fontænen af alle farver de nævnte farver, som dermed gør farven til den bærende farve i dette produkt.

- Se mere infomation omkring farver ved at klikke her

Effekter: For mit vedkommende er der primært crackling i forskellige versioner af dette, men kigger man lidt mere nørdet på detså kan man også se at der er farvede stjerner i fontænen. Men ellers er det en fontæne som primært går sig i crackling.

- Se uddybende infomation omkring effekter ved at klikke her

Variation: Selve fontænen gør sit for at variere så meget det nu kan og det lykkedes også fint med det, men cracklingen er der måske lidt for meget af til tider. Det kan i hvert fald virke til at tage overhånd nogle gange, hvor man fx godt kunne bruge en pause og se lidt mere af de forskellige farver som er der. Men der formår som sagt at variere, både med de farver der også er der.

Varighed og tempo: Fontænen har en rigtig god varighed på omkring 3 minutter, hvor den er i gang. Samtidig så skifter tempoet også en smule i forhold til fontænen, men når man står og er optaget af den så ligger man næsten ikke mærke til det.

Udslag: Selve effekterne kommer et godt stykke op i luften, men heller ikke så højt igen, men derfor er der stadig facinerende at stå og se på hvor højt det bliver spyet op.

Samlet vurdering: Jeg er normalt ikke til fontæner med en lang varighed, men lige den her kan jeg godt lide, for den veksler, mellem effekter, crackling og farver. Farverne, når de er der, er meget klare i det. Men dog kan crackling effekten godt tage for meget at focus, fordi man begynder at ligge mærke til det hen af vejen. Til sidst kan man godt få følelsen af at cracklingen bliver en tand for meget.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 399,95,-
  • Nem vægt 695 Gram
  • Rør Diameter - ? -
  • Skud - ? -

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Hold god afstand til bygninger.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere