JB85 Kamisu

4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af JB85 Kamisu:

JB85 kamisu fra AFAC er en del af japan serien og konstrueret som et viftebatteri. Japan serien er kendetegnet ved at det kører effekter japansk kvalitet i forhold til effekter og farver. Batteriet har også en del farver og effekter som der gøres brug af som gør det farverigt.

Farver: Rød, grøn, blå/lilla, orange og lyserød er nogle af de farver du kan se i dette batteri og farverne fremstår klart. Dette batteri fomår som skrevet at få alle farver til at fremstå klart på himlen, hvilket er rart at se og for den sags skyld at kunne nyde på himlen. Jeg er rigtig stor fan af at der bliver gjort brug af den orange farve i batteriet.

- Se mere info om farver her via dette link

Effekter: Batteriet gør brug af effekter som brokade, peony, kometer og crackling. Selve finalen er en ren crackling finale. Kometerne i dette batteri synes jeg ser rigtig pæne ud og giver et godt afbræk fra de effekter der er i dette batteri. Der er måske gjort brug af brokader lidt for ofte i dette batteri, men fordi effekten får lov at sprede sig godt ud på himlen, ser det bedre ud. Det hjælper at effekterne kan få lov at fylde sig ud. Hertil kan det også siges at der bliver gjort brug af diverse effekter ved opskud, som blandt andet er crackling miner og farvede opskud.

- Se uddybende info om effekter her

Variation: På sin vis er der en god variation gennem hele batteriet. Der bliver skiftet fra brokader til kometer, for derefter at vende kort tilbage til brokader og slutter af med crackling. Disse effekt sekvenser vare i en god rum tid, men der er derfor stadig en god variation. kombinationen af de forskellige farver til kometterne synes jeg er rigtig god.

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på omkring 45 sekunder, men er dog i den gode ende. Jeg ville dog sige at det er lidt for kort tid for et batteri på 85 skud. Men batteriets tempo er i et fint og faktisk ikke et helt så hurtigt tempo igen, som kører gennem hele dette batteri’s varighed.

Udslag: Batteriet har nogle meget gode udslag, som har den påvirknign på de forskellige effekterne, at de kan fylde mere ud på himlen. Dette gør at man som puplikum står og bliver optaget af udslagene og effekterne dertil. Der er også nogle lækre brag som følger med til udslagene i dette batteri.

Samlet vurdering: JB85 Kamisuer et batteri jeg synes ret godt om. Jeg synes effekter er gode og hvordan de har fordelt effekterne ud i batteriet kan jeg godt lide. Du får et lille show ud fra dette batteri, med klare farver, gode udslag og flotte effekter. Jeg kan rigtig godt lide kometerne i dette batteri, men finalen kunne godt have været med en anden effekt end crackling. Varigheden kunne dog godt have været lidt længere, men samtidig har det også en ganske fin brændetid. Man får virkeligt et batteri, med noget smæk på og med bombetter der skydes op i en bred vinkel.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 599,-
  • Nem vægt 728 Gram
  • Rør Diameter 20 & 25 mm
  • Skud 85 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Sørg for at placere det rigtigt i forhold til publikum, da batteriet skyder i vifteform
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere