Isbjerg

Review Box 0
3.4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Isbjerg batteri:

Isberg er et batteri fra Thansen som indgår i deres Ming serie. Batteriet er konstrueret som et vifte batteri og du kan læse mere omkring dette på vores side om fyrværkeri. Det er et farverigt batteri i og med at der gøres brug af mange forskellige farver.

Farver: I dette batteri vil du finde farver som rød, grøn, blå, hvid/sølv og guld, hvor den mest fremtrædende farve er den røde farve og det er også den mest brugte farve i dette batteri sammen med den grønne farve. Alle farver fremstår klare på himlen, selvom at den blå farve forsvinder lidt væk, grundet den røde farves dominans.

- Se mere infomation omkring farver via dette link til vores side om de forskellige farver.

Effekter: Blandt effekterne i batteriet finder man chrysantemum, palmer, peony, blink og crackling haler. Crackling haler er effekter som er mest vedvarende i og med den bruges gennem hele batteriet. Peonyen er den effekt som bruges mest af på himlen af de andre effekter som fx chrysantemum og palmer. Blink effekten bruges også forholdvis meget i dette batteri. Fælles for alle effekter er at de ikke er bundet til at kun have en eller to farver kombineret til det, men flere kommer i spil.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side

Variation: Der forekommer ret meget variation imellem batteriets farver og effekter. Både hvor det er forskellige farver til samme effekt, som vi tidligere nævnte kort i effekter. Hvis vi tager peony effekten så bruges her rød, blå, grøn og hvid. Effekter variere også igenenm batteriet så samme effekt ikke bruges for ofte. Jeg mangler bare en farve eller effekt, så navnet på batteriet kommer mere i spil, så ville batteriet give en bedre helhed, men ud fra selve batteriets indhold er der en fin helhed, hvor variationen er i top.

Varighed og tempo: Batteriet har en forholdvis kort brændetid eller varighed, det er ovre før man ved af det. Tempoet i batteriet er dog rigtig godt og sørger altid for at der er effekter at se på. Batteriet har også 30 skud og derfor med sådan et hurtigt tempo må man også forvente at det heller ikke kommer til at have en så høj varighed.

Udslag: Udslagene i batteriet er ret pæne og store på trods af at det er 25mm rør i batteriet. Det runger også rigtig godt efter det kraftulde brag har været det. Effekterne bliver virkelig spredt ud på himlen, når vi igen lige vender tilbage til udslagene. Bombetterne ryger op i luften med sine crackling haler, hvor de sagtens kunne have været foruden halerne og stået på egne ben.

Samlet vurdering: Dette er et batteri, hvor du både får mange farver at se på og med effekter der fylder godt på himlen. Variationen i dette batteri er i top, men hvor varigheden er lidt for kort, men som gøres op med det høje tempo som batteriet har. Et batteri der er på samme nivuea, hvis ikke højere end fx Havgus batteriet. Et batteri der er værd at prøve og som du får bedst value for pengene ved at købe før jul med de minus 20%.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Thansen
  • Pris 349,-
  • Nem vægt 366 Gram
  • Rør Diameter 25 mm
  • Skud 30 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Placeres rigtigt i forhold til publikum da det skyder i vifte form.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere