Introduktion

Herkules

Herkules er et batteri, som bygger meget på at være simpelt, men med smæk på. Det er mega fedt med batteriet, er dens sikkerhedsfontæne. Denne fontæne gør at man kan nå væk uden at skulle løbe for at se det selv. erien. Batteriet opskyder sine bombetter lodret og i salvoer i et tempo, som ikke er for hurtigt eller langsomt.

Pris:

899,-

Skud:

48 (49 i alt)

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

980g

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0 30mm

Diameter:

30mm

Farver
4/5
Effekter
4/5
Varighed
3/5
Variation
1.5/5
Tempo
4/5
Udslag
5/5

Farver

Batteriet er ikke spækket med alle mulige farver, men holder det forholdvis simpelt. Der bliver brugt grønne farver ift de opskydende miner og rød farve, som følger bombetterne. Hertil benyttes der guld og hvid ift, hvad man kan kalde batteriets primære effekt. Selve farverne spiller meget godt sammen og farverne er rigtig flotte at se på. På trods af der bruges så få farver så score batteriet høje point hertil.

Variation

På grund af at batteriet er designet, til at være på en måde som denne. Så vil der desværre også være nogle steder, hvor vi ikke kan give batteriet en høj score. Dette er tilfældet her, hvor vi skal bedømme variation. Her kan batteriet ikke scorer særlig højt, da det er samme effekter og farver der så gennemgående. På trods af solide farver og effekter, så er variationen lav ift blanding af nyere effekter eller farve sammensætninger. Der er dog en smule variation i og med, at batteriet går fra en fontæne til selve batteriet, men det løfter dog ikke scoreren særlig højere.

Tempo

Tempoet er virkelig godt og passer meget godt til batteriet, det går ikke virkelig hurtigt, men det har et hurtigt tilpas tempo. Hvilket gør at det er mega fedt at stå at se til

Effekter

I dette batteri bruges der 4 effekter, som er følgende: miner, farvede opskud, blink og willow. Som med farverne, så bruges der her heller ikke mange effekter og de er gennemgående gennem hele varigheden. Men effekterne er gode og flotte at se på, med rigtig god spredning på willow effekten og god højde ift mine effekten. Batteriet scorer således også højt på dette.

Varighed

Batteriet har en varighed på cirka 36-37 sekunder med sikkerhedsfontæne og cirka 29, hvis man ikke tæller sikkerhedsfontænen med, men kun de primære effekter der ses på himlen.

Udslag

Udslagene på bombetterne i dette batteri er virkelig gode, man kan virkelig se at dette batteri bruger 30mm rør ud fra udslagene. Effekter ser også mega gode ud pga. at de får lov at fylde himlen ud. Man skal i hvert fald selv opleve udslagene/batteriet, men herfra får det i hvert fald maks score.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Herkules er et tempofyldt, dog simpelt batteri, som man sagtens kan bruge som klokken 12 batteri. Den udslag ligger i toppen ift, hvor stor spredning, der er på den primære effekt der bruges. Farverne og effekter er rigtig flotte at se på.

Billede er på vej

WCKD Warlord

Tilbage Pris: 265,- Skud: 30 Nem: 500g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Vi anbefaler at man antænder batterier med siden til

Læs mere »
Lyn

Lyn

Tilbage Pris: 449,- Skud: 100 NEM: 499g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip David Sørensen

Læs mere »
Billede er på vej

Sylvester Mainframe

Tilbage Pris: 1.999,- Skud: 138 Nem: 1990g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Vi anbefaler at antænde batteriet i strakt arm og

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere