Introduktion

Fræk fætter

 Fræk fætter er et batteri, hvor du får en semi tempofyldt finale og med et flot farve variation i løbet af batteriet. Batteriet har en sikkerhedsfontæne og det denne fontæne gør, er at man kan nå væk uden at skulle løbe for at se det selv.

Pris:

549,-

Skud:

48 (49 i alt)

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

640g

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Diameter:

25mm

Farver
4/5
Effekter
3.5/5
Varighed
4/5
Variation
3.5/5
Tempo
3/5
Udslag
4.5/5

Farver

Blå, rød, grøn og guld er de farver som man kan finde i Fræk fætter og alle farverne har lige meget tid på himlen. Guld er dog den mest gennemgående farve i dette batteri. Farverne fremstår klare og flotte at se på, dog synes jeg den grønne farve bliver skurken, da der mangler flere stjerner med grøn, kontra blå og rød. Men mega fedt med at der er en del farver i spil.

Variation

Variationen er rigtig god ift farverne, som hele tiden skifter mellem blå, rød og grøn, hvilket holder batteriet friskt og ikke bliver kedeligt. Effekterne variere dog ikke og er det samme gennem hele batteriet, men det er sådan som batteriet er designet. Men det ligger pænt overmiddel ift variationen af både farver og effekter.

Tempo

Tempoet er et fint tempo, ikke så hurtigt, men stiger lidt i tempo og slutter af med højt tempo ift at der fyres den sidste række af virkelig hurtigt.

Effekter

Der er 2 effekter at finde i Fræk fætter og det er crackling miner, som ses ved bombetternes opskud og palmer med tilhørende farvede stjerner. Det er hvad batteriet har at tilbyde af effekter. Dog skal det siges at det er flot at se på, men cracklingen kan godt blive for meget for de der ikke er til crackling. Men et solidt batteri med 2 gode effekter.

Varighed

Batteriet har en varighed på cirka 55 sekunder med sikkerhedsfontæne og cirka 45 sekunder, hvis man ikke tæller sikkerhedsfontænen med. Dette er en rigtig fornuftigt varighed at have, også på trods af sikkerhedsfontænen.

Udslag

Batteriet har nogle gode udslag, som gør at effekterne spredes godt på himlen og kan ses i sin helhed. Med disse 25mm rør, så har man i hvert fald maks spredning, som de tillader, hvis ikke en smule mere. Disse gode udslag gør også at det score højt.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Skal man have et batteri, hvor du har en god varighed, med en god variation ift farver. Så er Fræk fætter et godt bud. Det indeholder ikke mange effekter, men med sit stigende tempo plus finale, gør det op for dette. Et rigtig fint batteri i sin heldhed.

Dragen

Dragen

Tilbage Pris: 1.699,- Skud: 168 NEM: 1850g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20-25-30mm Anmelderens tip Batteriet er tungt nok til at kunne stå på

Læs mere »

23

Introduktion Nyt udkast Extreme Starburst 288’s er et kombinationsbatteri, bestående af i alt 8 batterier, der er luntet sammen og er en del af Vuurverk

Læs mere »
Billede er på vej

Sylvester Mainframe

Tilbage Pris: 1.999,- Skud: 138 Nem: 1990g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Vi anbefaler at antænde batteriet i strakt arm og

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere