Introduktion

Foxtrot

 Hvis man går efter et batteri, hvor man kun finder guld, så er Foxtrot batteriet man leder efter. Batteri er opbygget således, at det begynder med en sikkerhedsfontæne og herefter går guldfesten igang.

Pris:

399,-

Skud:

35 (36 i alt)

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

453,5g

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0 25mm

Diameter:

25mm

Farver
3/5
Effekter
3/5
Varighed
3/5
Variation
1/5
Tempo
3/5
Udslag
4/5

Farver

Batteriet benytter sig kun af en farve og det er guld. Farven er i sig selv rigtig flot at se på og enhver guld-elsker vil højst sandsynligvis synes rigtig godt om dette batteri. Der køres i hvert fald med at holde det enkelt og sikkert. Det virker i hvert fald for Foxtrot batteriet, men er man ikke til guld og vil have flere farver, så er dette ikke batteriet for en.

Variation

Der er ikke variation i dette batteri, da et der bygget op omkring at være et rent guldpalme batteri, hvilket desvære giver lav score.

Tempo

Batteiets tempo er roligt det meste af batteriets varighed og der er en lille opbygning ift tempoet og batteriets finale. Tempoet og varighed går derfor godt hånd i hånd og giver derfor også en god score til begge.

Effekter

I Foxtrot batteriet finder man guldhaler ved bombetternes opskud og når selve bombetteren eksplodere på nattehimlen, så ser man guldpalmer sprede sig ud. Effekter er ganske fine, selvom jeg gerne så at selve guldpalmerne, fik mere hængetid og fulgte stjernerne lidt længere tid. men som sagt ganske finde guldpalmer og for den sags skyld guldhaler.

Varighed

Foxtrot batteriet har en varighed på cirka 36 sekunder uden sikkerhedsfontænen og cirka 44 sekunder inklusiv sikkerhedsfontænen.

Udslag

Selve udslagene synes jeg er ret gode og spreder sig godt. Men som jeg også har nævnt tidligere oppe ift effekter, så måtte selve effekter godt følge stjernerne lidt længere til, for at få fuld spredning og fylde på himlen.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Foxtrot, batteriet for dem der elsker guld og gerne ser himlen blive fyldt med dette. Man får en god guld farve og effekter der passer til farven. Søger man batterier med variation, så er dette batteri ikke for en, men man får nogle gode udslag, som får effekten til at fylde fint på himlen.

Billede er på vej

Sylvester Mainframe

Tilbage Pris: 1.999,- Skud: 138 Nem: 1990g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Vi anbefaler at antænde batteriet i strakt arm og

Læs mere »
Billede er på vej

Triple X

Tilbage Pris: 3.495,- Skud: 281 Nem: 3.630g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet

Læs mere »
Billede er på vej

X-25

Introduktion X-25 X-25 er et lille batteri på 25 skud, med en lille blanding af effekter og farver. Batteriet er konstrueret således, at det fyre

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere