Festfontæne

2.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Festfontæne:

En fontæne der er konstrueret som en almindelig fontæne. En flot fontæne som knasende spyr sine effekter 8 meter op i luften og med nogle flotte farver. Der var måske lidt for meget røg da den var i gang, men det følger jo med når man har med en fontæne at gøre.

Farver: Guld, sølv, gul, rød og grøn er hvad de primære farver er i denne fontæne. Farverne fremstår så ment ganske fine og man kan snildt se hvilke farve der er i fontænen, da de er klare. De mest bærende farver i denne fontæne er guld og sølv, da de bliver brugt gennem hele fontænen, modsat de andre farver som kun forekommer når fontænen spyr stjerner op.

- Se mere infomation omkring farver ved at klikke her.

Effekter: Består primært i crackling af forskellig art i løbet af fontænens varighed, men som begynder i takt med at fontænen spyr effekterne og som til sidst ryger højere op. Hertil er der også farvede stjerner i denne fontæne, hvor man i mange fontæner kun har fx crackling og andre sædvanlige effekter.

- Se uddybende info om effekter her

Variation: Variationen af de forskellige effekter og farver, trods at der ikke er så mange igen, er ret god. Der bliver kombineret lidt farver, hvor cracklingen fx ser ud til at få overtaget og bruges godt til at variationen altid er der. Men der er dog også perioder, hvor der fx er en effekt der er i gang i lidt for lang tid. Men i forhold til porduktets brændetid, så er variationen af de forskellige elementer et ganske godt sted.

Varighed og tempo: Fontænen varede i cirka 2 minut og 15 sekunder, hvilket jeg synes er meget flot for en fontæne. Det skal også tages i betragtning at fontænen er på 500 gram krudt og så den har masser at 'tag fra'. Der er et stabilt tempo gennem fontænens varighed og der er dog også gange, hvor tempoet tager lidt til i styrke. Tempoet går meget godt hånd i hånd med fontænens varighed.

Udslag: I forhold til udslag så kan man sige at hvor højt effekterne i fontæner udgør et udslag. Effekterne i fontænen ryger ganske højt op i luften og folder sig godt ud, så der er en del at se på. Ikke nok med at det ryger højt, så fylder det også godt i diameter omkring selv fontænen og man kan se hvordan nogle af effekter regner ned på jorden.

Samlet vurdering: Det er en flot fontæne med en god lang varighed, flotte farver og med en wauw faktor, ved at den kan spyr det op til 8 meter i luften. Der var for meget røg til tider og når man står i den dårlige vindretning, så ender det med at der blokere for ens udsyn til fontænen. Men ud fra det man kunne se så var det en rigtig god fontænen, hvor der var inkluderet farver i form af stjerner der blev spyret op i rød, grøn og gul.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger First Class
  • Pris 349,-
  • Nem vægt 500 Gram
  • Rør Diameter - / -
  • Skud 1 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Hold god afstand til bygninger.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere