First class fireworks – Familiesortiment executive

First class fireworks – Familiesortiment executive

First class fireworks – Familiesortiment executive
4.5

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Delene i sortimentet:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: First Class Fireworks

 

Dele: 16            Nem: 1902 gram           Pris: 1299,-

 

Producent/Leverandør: Fyrværkerieksperten   

 

Mit førstehåndsindtryk: Dette sortiment overraskede mig i forhold til hvad man kunne få ud af sådan et sortiment. Jeg har aldrig selv købt sådan her sortimenter, men dette sortiment overraskede mig som sagt. Dette sortiment har alt hvad du skal bruge til nytårsaften. Lidt raketter og bomberør til at gå ud og skyde af hist og her, og så batterierne du kan skyde af når klokken nærmer sig 12.   

 

Farverne: Da det jo er et sortiment, så er der flere forskellige farver, men nogle af de bærende farver er guld/sølv, rød, grøn og flere andre   

 

Effekter:  Der er en bred vifte af effekter i dette sortiment, alt lige fra palmer til blink og til cracling, bare for at nævne nogle af de mange gode effekter, der er i dette sortiment.   

 

Delene i sortimentet: Sortimentet består af 16 dele og for at nævne nogle kan det siges der er raketter, bomberør og batterier.

Efter egen mening er det et rigtig godt og afbalanceret sortiment, hvilket jeg er stor fan af. Man får 6 bomberør, 5 raketter og 5 batterier (anno 2018) og er et oplagt valg til nytårsaften.

Raketterne var ret gode, specielt dem med rød ring og crackling, de andre raketter er med chrysantemum, guldbrokade og blink effekt.

Batterierne var primært små med én undtagelse, men de viste at selvom de var små, så så de bedre ud end mange andre små batterier som man kan få i andre sortimenter. Batteri 7 som et af batterierne hedder var på 49 skud og klart det bedste batteri i sortimentet. Alle 5 batterier var spækket med gode og forskellige effekter. Jeg kunne specielt godt lide crackling palmer, som er finalen i batteri 2.

Bomberørerne var i guld, sølv og multicolor, man kan altid sige at man nærmest får det samme i alle bomberør. Det gør man på en måde også her. Guldblitz bomberørets effekter synes jeg alligevel så bedre ud på nattehimlen, end så mange andre jeg har set. Det samme gælder for de andre bomberør i sortimentet. Jeg foretrak multicolor bomberøret mest af de forskellige slags bomberør i sortiementet, fordi at de så pænest ud af bomberørerne.

 

Samlet vurdering af produktet/helhedsoplevelse.

I sin helhed et afbalanceret sortiment for de voksne, da der ikke er alt det junior krudt. Man får nogle gode produkter i sortimentet og man kan derfor godt forstå, hvorfor det ikke koster det samme, som f. eks. mange af de andre måske lidt billigere sortimenter på markedet.

Fordele

  • Et velbalanceret sortiment
  • Fede batterier
  • Gode bomberør

Ulemper

  • bomberør kan skyde lidt for lavt

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE

Announce

Nyt
website

2021 EDITION

pyrotest

Pyrotest er i øjeblikket i gang med re-design af flere sider her på websitet.

I kan på nogle af siderne allerede nu se nogle af de ændringer vi har gang i.
Vi undskylder for rodet!