Falcon

2.9 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Falcon batteriet:

Mit førstehåndsindtryk af batteriet var at det ville være som et dramatic batteri. Det fandt jeg hurtigt ud af at det var det ikke. Det havde en ny effekt for hver række af 5 skud det skød op på himlen, hvilket jeg straks kunne lide. Et tempofyldt batteri af sin lille størrelse.

Farver: Battiet består af Blå, grøn sølv og og guld palmer. Bombetterne skudes op i rød farve. Farverne i batteriet er dog ikke helt så klare, nogle er dog mere end andre, men det er ikke fordi det synes at være farverne der er fokus på her i dette batteri. Der er mere fokus på guld farven i Falcon.

- Se mere info om farver her dette link

Effekter: Der bruges crackling, palme, blinkeffekt og crackling komet starter batteriet. Effekterne kunne godt være bedre, for eksempel er palme og blink effekt de effekter der ser bedst ud, mens de andre halter bagefter. Effekterne minder om Dramatic batteriet fra Harald Nyborg, men nu får de også fyrværkeri fra samme sted.

- Se uddybende info om effekter her via dette link

Variation: Effekter variere fra hver række der bliver skudt af, så man ser altid en ny effekt. Dette bidrager til at at man ikke står og bliver træt af at se på batteriet. Hver række indeholder som sagt en ny effekter og det gør jo således at variationen i batteriet effekter faktisk er ret godt. Dog ville det være fedt med flere farver, så der kunne ske en variation af farverne. Men det fungere godt i forhold til variation i løbet af hele dets brændetid.

Varighed og tempo: Batteriet har et rigtig godt flow, når hver række affyre deres skud op i luften. Det er et dejligt hurtigt tempo og man ville ønske batteriet have 30 ekstra skud. Da tempoet er så som det er, så vil det også gøre at varigheden er i den korte ende, men tempoet i batteriet fungere rigtig godt.

Udslag: Bombetter flyver op og maler himlen i de farver de indeholder. De fylder dermed godt på himlen og man kan dermed godt forstå at der er et ret populært batteri. Selve bragene fra bombetterne er også ret gode at lytte til, mens man står og ser på batteriet. Men der er stadig nogle effeker, hvor udslaget ikke er nær så god, som nogle af de andre udslag.

Samlet vurdering: Jeg læste at batteriet var kåret til bedste eller bedst i prisen. Nu har jeg også selv prøvet batteriet og jeg kan kun forstå at det. Jeg oplevede intet galt med batteriet, og som jeg skriver tit i Cons ved nogle andre batterier om at lunten skal være længere. Her er lunten en perfekt længde i forhold til at man kan nå væk før det begynder. I hvert fald hen til produktets påskrevet sikkerhedsafstand. Batteriet har to konkurrenter i forhold til Thansen Havgus batteri og Harald Nyborgs Dramatic. Men i år oplevede jeg to fusere af mine havgus batterier og dramatic er næsten identisk med Falcon, men heller ikke helt. Falcon er det batteri man burde bruge sine sidste spare penge når man har købt alt det man skal have.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Jem & Fix
  • Pris 49,-
  • Nem vægt 187 Gram
  • Rør Diameter 20 mm
  • Skud 30 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Stil batteriet stabilt. 
  • Placeres rigtigt i forhold til publikum.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere